ПРИ КАЧАНА“ в Сатовча – КАТО ПРИ ОЦЕНКА „К“

Преди около 30-40 години, когато нещо много ни харесаше казвахме оценка“ К“, което означаваше над световно равнище. Не зная дали днес съществува такава мерна единица, но ако я има Красимир и Румяна Качанови от село Сатовча и тяхното заведение „При Качана“заслужават такава оценка, пише известният сатовчански учител Кялоян Шишков в социалната мрежа.
За да се убедите трябва за посетите заведението. Един път отидете ли няма как да не отидете и втори път.Много отдавна Красимир е разбрал,че човешките отношения във всяка работа са ключови. Още при влизането в заведението ти прави силно впечатление подредената и приветлива, направена със вкус обстановка. Веднага, след като те забележат, идват при тебе усмихнати хора. А, след това оставате доволни не само от храната.
Самият Красимир споделя“ Не съм учил за готвач, но всичко ми идва отвътре. Обичам да експериментирам и да опитвам какво ли не. И след като клиентите харесват, това което им предлагам, значи съм на прав път. Често пъти преди да си отидат непознати гости (които идват от къде ли не) искат да ме видят, за да ми благодарят лично. И като ме видят, че не съм облечен със специална шапка и костюм на готвач се изненадват…“
Препоръчах на Красимир така да го виждат посетителите.
Браво Румяна, Красимире!
Поздравления и късмет!
Може да бъде изображение с на открито
Djulia Kochanlieva, Вили Хаджиева и 68 други
6 коментара
Харесване

Коментар
Споделяне

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене