Как да изберете дамска чанта според вашия аутфит и обувки

Ако трябва да посочим един аксесоар, без който не можем в забързаното си ежедневие, то едногласно ще „връчим оскара” на нейно величество чантата. Тя е важен елемент от нашия моден арсенал и незаменим любим аксесоар. Практични, удобни, във всякакви размери и цветове, една чанта никога не е достатъчна. Със сигурност представителките на нежния пол ще потвърдят, че и две не са! Дамската чанта отдавна не е просто аксесоар и най-добър помощник на жената, а форма на индивидуалност и себеизразяване. „По чантата ще я познаете!” Тя говори за професията на своята притежателка, за нейното отношение към модата и живота й като цяло. В морето от разнообразие от дамски чанти възниква въпроса как да изберем подходящ модел според аутфита и обувките. Събрахме отговорите в няколко лесни за изпълнение съвета, които ще улеснят избора ви на подходяща дамска чанта.

Чанти за успешни работещи момичета

Стайлингът е съвкупност от неразшифровани кодове на личността, вид невербална комуникация със света,  за това трябва внимателно да подбираме всеки компонент формиращ визията ни. Съществуват установени модни правила и норми как да избираме дамската чанта, така че винаги да изглеждаме стилно.

Едно от класическите правила е съчетанието на едни и същи цветове на дамската чанта и обувките. Макар и според някои тази модна аксиома да е малко скучна и лишена от въображение, е перфектна за формални съчетания, особено с чифт обувки оксфорд, например.

Друг моден трик е комбинация на идентични текстури и материали. Ако изберете кожена чанта, то според правилото е добре да я съчетаете с кожени обувки.

Ние съветваме да инвестирате в модел дамска чанта, която да е преди всичко функционална и релевантна на ежедневното ви натоварване; да е способна да се адаптира към всичките ви задължения и да побира „целия ви свят” в себе си –включително гримове, документи във формат А4, тефтер и всичко, което може да ви потрябва. Да е с вас на делова среща, в офиса, брънч или разходка.

Ако сте работеща дама и залагате на практичността и не обичате да правите компромис със стила, то една голяма правоъгълна чанта е перфектния завършек на вашия аутфит. Успешно си партнира както с ежедневни визии с дънки и тишърти, така и делови стайлинг.

Благодарение на широката им приложимост, може да избирате измежду огромно разнообразие от модели от кожени чанти за шопинг, до вариации изработени от плат. Богато разнообразие от дамски чанти може да немрите тук https://www.obuvki.bg/chanti/ezhednevni.html .

Pink women handbag in a clothing fashion store.

Оксфордки – най-добри приятели на вашата чанта

Ако търсите идеалните обувки, които успешно да си партнират с вашата чанта, то абсолютната вечна класика обувки тип оксфорд е най-добрият ви помощник в това начинание. Взаимствани от мъжкия гардероб и успешно интегрирани в дамския, оксфордките са перфектното допълнение както към строгите елегантни костюми, така и чудесен завършек на по-ежедневните визии. Този тип обувки дават воля на въображението и пречупват стайлингови стереотипи. Перфектни са за преходите между сезоните и са синоним на класа и елегантност.

Съчетавайте ги според ежедневните си ангажименти. За разходка в града или „smart Friday” стайлинг, може да ги комбинирате с чифт деним, класическа бяла риза и сако. Добавете и стилна чанта за безупречен завършек на визията.

За офис дрескода успешно се комбинират с всякакви модели поли в различни дължини и ризи. Да, оксофордките обичат ризи и костюми, а перфектния модел за вашия стил може да откриете тук https://www.obuvki.bg/damski/obuvki/oksfordki.html .

Едновременно стилни и комфортни, обувки стил оксфорд напълно заслужено заемат титлата „най-добри приятели на вашата чанта” и се нареждат в списъка must have.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене