Рухнаха структурите на Слави в Пиринско! Някои искат при Стефан Янев!

Структурите на партия ИТН в Пиринския край на практита не съществуват. Това разкриха за Топ Преса вътрешни хора, които напускат партията. До скоро цялата дейност на партията с лидер шоумена Слави Трифонов съществувала само онлайн. „Имаме вътрешни групи във вайбър или фейсбук, където дебатирахме и правихме планове. От доста време насам и тези групи тотално са заглъхнали…“ информират ни напускащите ИТН в Пиринско.

Две години всеки от нас вложи огромна воля, ресурси и време, за да убеждава в ценности, които лидерът на партията и приближените му предадоха.

Смятаме, че настоящите събития са неприемливи и в абсолютен противовес с целите и идеалите, с които започнахме в началото. Недопустимо е политиката на ръководството на партията да се изразява във вземането на еднолични решения в интерес на няколко души и с лека ръка да се хвърля на вятъра трудът на стотиците членове, симпатизанти и доброволци, които дадоха от себе си в името на една чиста и свята кауза, твърдят бившите ИТН – исти. Но цялата тази ситуация има и друг ракурс. Хора от Пиринско които все още са  в ИТН, споделят, че повечето от напускащите са наистина разочаровани но не от Слави и действията му, а от собствените си очаквания. „Не е тайна че преди месеци офисите на ИТН, които сега са затворени бяха пълни с ентусиасти, които виждаха възможност за правене на кариера чрез ИТН. Водачката на листата от 1 МИР Виктория Василева постоянно била заливана със заявления за този или онзи да бъде назначен някъде, докато партията беше във властта. Е, уви… келипир нямаше и за това сега тези хора масово напускат. Не е въпроса до морал и ценности!

Междувременно Топ Преса засила поход на хора от ИТН към новата политическа структура на Стенан Янев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене