Александър Несторов: ДПС иска избори. Не можем да бъдем пришити към ново мнозинство

ДПС иска избори. Не можем да бъдем пришити към някакво ново мнозинство. Това заяви народният представител от ДПС Александър Несторов в интервю за предаването „Офанзива в Любо Огнянов” по НоваНюз.

Така той опроверга опорките на „Продължаваме промяната”, че за вота на недоверие към правителството на Кирил Петков се формира съюз между ГЕРБ-СДС, ДПС, ИТН и „Възраждане”

В „Продължаваме промяната” има хора, които се чувстват омерзени и използвани. Може те също да подкрепят вот на недоверие, защото се чувстват използвани от Кирил Петков, допусна депутатът.

„Правителството със сигурност трябва да падне, защото е най-лошо управлявалото от началото на прехода у нас, категоричен бе Александър Несторов. Той коментира и поведението на вицепремиера Асен Василев в пленарната зала. В моята Родина България вицепремиер да държи този тон, и да показва това отношение към ДПС – не му подхожда. Мисля, че неговата уста е прекалено малка да споменава д-р Ахмед Доган. Всичко това цели само противопоставяне, което не е полезно за държавата, каза Несторов.

Той се противопостави и на друго обобщение на вицепремиера – че общините, в които живеят избирателите на ДПС са най-бедни, и посочи, че те са най-добре устроени, но обедняват вследствие политиката на „Продължаваме промяната”

„Законът за КПКОНПИ е недоразумение,“ каза още Несторов. И заяви: „Във всеки момент, в който на коалицията ѝ стане горещо, започва да развява мантрата корупция.“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене