Правилният стайлинг за пълни дами с големи гърди

Пищните извивки на фигурата все още се считат за идеал за женска красота. Искате ли да подчертаете прелестите си? Има начин за това!

Стайлинг за дами с големи гърди – ключът е правилната кройка

Правилният избор на стайлинг е проблем, с който жените с големи гърди се сблъскват практически всеки ден. Границата между чувствен и провокативен външен вид може да бъде изключително тънка, поради което дамите внимателно подбират елементите на гардероба. Женствените извивки в малко по-голям размер, които са подчертани с вкус, придават елегантност, грация и самочувствие! Ето няколко модни трика.

Моден трик 1: Изравнете диспропорциите на фигурата

Ако искате хармонична линия на тялото, блузи, рокли и туники големи размери с разкроена талия перфектно ще отклонят вниманието от гърдите и ще балансират диспропорциите на фигурата. Това е и стилизиращ трик, ако се борите с проблема с масивните крака или широките бедра. Такива тоалети визуално намаляват обиколката на талията и крият по-големия корем . Независимо дали става дума за рокли или туники големи размери, фигурата ви ще изглежда ослепително. Каква е тяхната тайна? Цялата мистика е в изключително женствена и универсална кройка – подобни тоалети паснат идеално на почти всяка фигура, маскирайки едрите бедра, корем и гърди.

Моден трик 2: Изберете правилното деколте

Ризи, закопчани до шията, вместо да прикриват, оптически скъсяват горната част на тялото и подчертават обилния бюст. За да избегнете това, изберете стилни туники големи размери с V -образно деколте, което ще удължи шията и ще се погрижи за правилните пропорции на тялото. Деколтето във формата на сърце също ще ви стои чудесно, защото, благодарение на извитите си линии ще подчертае идеално достойнствата на фигурата. Допълнително предимство е фактът, че прави и лицето по-слабо. Този женствен и изключително чувствен тип кройка е идеален за всякакви поводи.

Моден трик 3: Изберете деликатни материи

Ако цените комфорта и комфорта при движение, изберете туники големи размери с леко разширена, плавна кройка. Комбинирайте го със свободно разкроени или пола с чувствена „А“ линия и постигнете идеалните си пропорции на тялото!

Откажете се от колието с орнаменти, за да не „натоварвате“ визуално деколтето. Същото важи и за висулките – те допълнително ще подчертаят щедрите пропорции на вашата фигура.

Още няколко полезни съвета

Ниските дами трябва да избират по-скоро къси рокли, които оптически удължават фигурата. От друга страна, за високи жени с масивни крака, роклите и полите с дължина до глезена са идеални. Подходящи силуети са  „А-линия“ и „Ампир“. И в двата случая най-тясната част на роклята попада под бюста, което ви позволява да подчертаете женствеността си и да прикриете това-онова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене