Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici“Вяра”

Сблъсък: Железен полицейски кордон спря протестиращите в Дупница да блокират Е-79

Железен полицейски кордон осуети блокадата на Е-79, готвена от гневни дупничани. Инвалиди, майки с деца, граждани на Дупница, юристи, бивши управляващи, сред които бившият зам.-кмет Валентин Караилиев и собственичката на преуспяваща шивашка фирма Даниела Евтимова се включиха в протестите срещу спускането на Бат Сали с 890 гласа за депутат, представляващ Кюстендилско. Протестите в Дупница се развихриха с нова сила вчера в 17 часа. Вече втора седмица не стихват демонстрациите в Кюстендил и Дупница.

 

Дупничани сигнализираха: Скандалният председател на Мотоклуб „Неразделни братя” Димитър Недев не е безработен, шеф е на градския парк „Рила”, получава заплата, а се рекламира в медиите като самарянин

Скандалният председател на Мотоклуб „Неразделни братя” Димитър Недев работи в община Дупница, не е безработен, той е назначен на заплата като отговорник на градския парк „Рила”. Не знаем каква е сделката, но грозното в случая е, че Недев афишира в публичното пространство безплатна грижа за парка от името на мотоклуба. Той е назначен от шефа на общинска служба „Озеленяване” Божидар Йосифов, бивш шеф на служба „Земеделие” в Кочериново и Рила.

 

Ловци от Петрич повалиха диви прасета – 2×150

Диви прасета между 250 и 300 килограма са отстреляли авджии от дружинката в Петрич. Глиганите паднали на мушката на двама от ловците малко преди да се приберат по домовете си.

 

Кметът на Дупница Методи Чимев: Водният цикъл няма да се реализира сега, ще хванем финансиране догодина с по-добър проект, но проблемът е, че 1,5 млн. лв. се похарчиха на вятъра

Проектът за водния цикъл в Дупница няма да бъде реализиран в този програмен период, обяви на пресконференция инж. Чимев. Причината е в липсата на 18-месечен срок за реализация на проекта, който трябваше да приключи до 31 октомври.  Градоначалникът уточни, че проектът ще бъде разширен и при всички положения ще получи финансиране догодина.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене