Четири месеца подготовка, усилен труд, тренировки до припадък, и куп задачи! И ето, резултатът е на лице. Има какво да ви разказвам!

ГОРДОСТ! Крум Томчев от Гоце Делчев стана втори в света по натурален културизъм във Валенсия

Крум Томчев от Гоце Делчев стана втори в света по натурален културизъм във Валенсия. Среброто е на гърдите му! Ето и неговите съкровени мисли…

Четири месеца подготовка, усилен труд, тренировки до припадък, и куп задачи! И ето, резултатът е на лице. Има какво да ви разказвам!

В това състезание нещата бяха различни. Няма и понятие от Ковид и всичко протече по-спокойно. Насладих се на целия процес. Макар, че тръгнах от България с лека настинка, в деня на кантара всичко вече беше наред, бях готов. В деня на състезанието, със ставането започнаха задачите, боя, грим, храна… както си му е реда. Много състезатели, усмихнати и приветливи. Треньори, които непрекъснато кръжат около тях, за да им осигурят спокойствие. Пълна зала с екипа на състезанието и журито. Стегнати в костюми, обикалящи сред нас, състезателите и даващи съвети.

11.06.22 г. е от онези дни, с които топля душата си. Давам  си отговор и се убеждавам, че съм жив, защото правя това,  което обичам!  Това, в което вярвам! Това, на което се уча и предавам!

Всичко е постижимо. Бавно, трудно и постижимо! Защото всеки от нас е създаден да бъде шампион, в това което обича да прави! Всеки един от нас , може повече, отколкото предполага! Да се променя, да се учи , да надгражда! Да точно така, да надгражда! Надгражда ли човек, всичко прави. Страшното е да седиш на едно място. Движиш ли се, макар и бавно, се доближаваш до желания успех!

Та и затова не ви говоря за медали. Те са просто отличителен знак, неизменна част от състезанията. Другото топли душата – процеса през който си минал, които си преодолял и надскочил. Надградил!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене