ВЕДЕО / Децата трениращи в школата Крав Мага Протекшън получиха колани и грамоти!

 

Децата трениращи в школата Крав Мага Протекшън получиха колани и грамоти! Три часа демонстрираха наученото до момента пред своите родители.

„Първият изпит по Крав Мага за деца е вече в историята. Три часа здраво блъскане, но никой не се отказа, така се става воин. Браво на всички! Напълно заслужени резултати! Горд съм от всички до един! Кида!“ Написа в личният си Facebook профил Михаил Терзийски – инструктор по Крав Мага и основател на Krav Maga Protection.

Между трениращите е и благоевградският рапър Ice G, който е само на 15 години, а вече има два хита зад гърба си. В момента работи по нов албум – 10 нови песни и клипове към тях.

Крав Мага Протекшън е създадена през 2019 г. от Михаил Терзийски и е първата и единствена школа по самоотбрана в Благоевград и югозападна България, официално сертифицирана от Krav Maga Global.

Михаил Терзийски започва да тренира Таекуон-До (ITF) на осем годишна възраст под ръководството на Ангел Станков (Дан III). Състезава се и печели множество отличия за клуба си Фолкън Благоевград. Редица години подред е шампион на България в категорията си и медалист от международни първенства и турнири. Негови треньори по време на състезетелните му години са Вергилий Ситнилски (Дан VI), Тодор Козладеров (Дан V), Марио Богданов (Дан VII) както и Майстор Ким Унг Чол (Дан VIII). Понастоящем има степен Дан I.

Започва да се занимава с Крав Мага през 2015г. в Лондон под ръководството на Клаудиуш Митуики/ Expert level 2/. Показва завидни умения и след две годишно обучение е препоръчан за инструктор. Успешно полага изпитите си с най-висок успех и през 2018г., в Израел , завършва курс за инструктори към Krav Maga Global, отново с най-висок успех. Курсът е с подължителност 180ч. и се провежда в личната къща и студио на основателя на Krav Maga Global (KMG) Еял Янилов, под ръководството на Илия Дънски/Expert level 5/, Моран Ласков/Expert level 3/ и самият Еял Янилов/Master level 3/. След завършването на курса е сертифициран като инструктор и придобива степен Graduate level 1.

По време на обучението си е завършил/участвал в семинари по:

Защита на трети лица.
Защита при заплаха и нападение с късо и дълго хладно оръжие.
Защита при заплаха с огнестрелно оръжие.
Защита при ситуация с „Активен стрелец“.

На 30.01.2019г. в Благоевград с отворена демонстрация основава клуб по самоотбрана KRAV MAGA PROTECTION.

На 30.06.2019 г. в София, след изпит проведен от директора на KMG за България Асен Кехайов (Еxpert level 1), придобива степен Graduate level 2.

www.КravМaga-Рrotection.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене