ПГ на ГЕРБ: Това правителство не може да продължи да работи!

Тъжно и трагично е, че правителството се разпада, не поради дълбоки идеологически противоречия, a поради взаимни обвинения в корупция и некомпетентност. Тези, които дойдоха със заявката за нулева толерантност към корупцията, след 6 месеца в управлението, вече достигнаха до ниво нулева толерантност помежду си. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пред журналисти в Народното събрание.
Атанасова отбеляза, че сме свидетели на грубо погазване на елементарни етични норми между политици, което никак не е полезно за обществото ни.
“Мнозина говореха за промяна, за различно политическо поведение. Демонстрациите през последните седмици, са език на омразата и взаимни обвинения. Това в никакъв случай не ни радва. Тревожи ни, защото сме загрижени за държавата. След серия от кризи предстои и политическа“, предупреди тя.
Народният представител от ГЕРБ Тома Биков беше категоричен, че Кирил Петков трябва да поиска вот на доверие и едва след това да говори за кабинет на малцинството.
„Това правителство с този мандат и състав не може да продължи да работи. Ние сме носили отговорност за управлението, когато сме били управляващи. Няма да носим отговорност, когато сме опозиция“, добави той.

ВИДЕО

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене