Без категория

Късметлия излезе от дома си с 15 ст. в джоба, прибра се богаташ: Безработният Димитър Ангелов от Петрич спечели 100 000 лв. от лотарията, взел назаем 2 лв. за билета

234-01-01-000

Съпругата Стела Йовкова: Най-накрая щастието дойде и при нас, 2 години беряхме гъби в Англия, сега ще започнем собствен бизнес

30-годишният безработен петричанин Димитър Ангелов дари 100 000 лв. от лотарията. Животът на младия мъж се обърна на 180 градса, след като изневиделица го споходи големият късмет.

„Най-накрая щастието дойде и при нас, тръпката да спечелиш 100 000 лв. е невероятна. Сега ще започнем собствен бизнес, за да не ни се налага да работим за някой друг”, сподели съпругата на късметлията Стела Йовкова.

Голямата печалба нарежда Димитър сред богаташите в Града на милионерите, но слава Богу не е от кредитните, радват се съгражданите му. Димитър излязъл от дома си с 15 стотинки в джоба и дори през ум не му минало, че ще се прибере с печалба от 100 000 лв. Срещнал свой приятел, взел от него назаем 2 лв. и решил да си пробва късмета с билет от лотарията.

Влязъл в магазин до центъра на града и изтеглил с последните си пари печелившия билет. Това станало в присъствието на свидетели, а продавачката започнала да подскача във въздуха от радост. Димитър Ангелов е от малцината, на които шансът се усмихна. Той е родом от петричко село, но живее в Петрич. Живее с родителите си в панелка в един от кварталите на града. Той е 4-тият щастливец от Петрич, на когото щастието каца на раменете. Младият мъж ще оползотвори печалбата си за околосветско пътешествие. Интересното е, че досега той не е напускал родния си Петрич.234-01-01-3

„Не мога да осъзная още, че спечелих толкова много пари. 2 години и четири месеца със Стела превивахме гръб в чужбина. Когато видях печелившите числа, с продавачката започнахме да крещим от щастие”, каза Димитър. Само допреди 6 месеца Ангелов е работел със съпругата си във ферма за гъби в Англия, след като пачките му бяха донесени в черно куфарче, той вече има необходимите средства, за да започне собствен бизнес.

В късния следобедвчера пред касите на магазините на лидера на партия „Българска социалдемокрация” в кв. „Поляните” Розалин Хаджиев хората се тълпяха в очакване на поредното печелившо билетче от лотарията. Оказа се обаче, че билетът на Димитър е купен от магазин в кв. „Дълбошница”.

”Лично познавам момчето. Той е от кв. „Биляна”. Семеен е. Дай Боже всеки му подобен късмет!”, пожела на петричани негов съкварталец, докато си купуваше лотариен билет.

”Това е за заблуда на клиентите. От каса №1 на магазин „Рай” в кв. „Дълбошница” е изтеглено билетчето от лотарията”, издадоха пък от персонала на магазина за в. „Вяра”.

Вестник „Вяра“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене