В центъра на общината ще бъде разположен мобилен щанд, където ще се предостави пълна информация за възможностите за енергийна ефективност

Информационна кампания за енергийна ефективност органзират в Разлог

Областен информационен център – Благоевград ще проведе открита приемна за представяне на мерки за енергийна ефективност на централния площад в Разлог. На 15-ти юни от 10:30 часа експертите от центъра ще проведат информационно събитие, по време на което ще представят възможности за въвеждане на мерки за енергийна ефективност – саниране на жилищни, публични, индустриални и търговски сгради, както и изграждане на фотоволтаични системи и слънчеви системи за битова гореща вода.

В центъра на общината ще бъде разположен мобилен щанд, където ще се предостави пълна информация за възможностите за енергийна ефективност и други актуални към момента възможности за кандидатстване за европейско финансиране. Заинтересованите ще могат да получат и отговори на конкретни въпроси на потенциални бенефициенти.

Мероприятието е част от информационната кампания, провеждаща се в периода 08-23 юни 2022 г. от Областен информационен център – Благоевград във всички общини от област Благоевград. Мерките са финансирани от Програма за развитие на регионите, Програмна „Околна среда“ и Програма за развитие на селските райони и Национален план за възстановяване и устойчивост.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене