Четири лагера като кошери с оси разбиха ГЕРБ Благоевград! Злоба, завист, его, мъст, реваншизъм и лични амбиции в основата на враждата помежду им

Истината за ГЕРБ Благоевград! Не е ли време, г-н Борисов, да си изчистим къщичката, не е ли дошло време разделно!? Ножът е опрял до кокала, ще има ли обединен ГЕРБ в Благоевград?

Истината за ГЕРБ Благоевград! Не е ли време, г-н Борисов, да си изчистим къщичката, не е ли дошло време разделноо!? Ножът е опрял до кокала, ще има ли обединен ГЕРБ в Благоевград?!

 

Четири лагера като кошери с оси разбиха ГЕРБ Благоевград! Злоба, завист, его, мъст, реваншизъм и лични амбиции в основата на враждата помежду им!

 

 

Мощта на ГЕРБ се стопи в Благоевград. И това проличава особено силно в последните години след като се обособиха четири лагера. Враждата помежду им допринесе за тоталната разруха.

Зад три от лагерите стои един и същи човек, който все още има влияние и е основния виновник за гибелта на ГЕРБ Благоевград? Той е познато лице за всички, защото е „бивш“!

Лагерът на Андрей Новаковоколо него кръжи бившата депутатка и  някогашна председателка на Общински съвет Даниела Савеклиева, подпомагана от бившия областен управител, минал и през  общински председател на местната структура – Бисер Михайлов. Всички потеглили в политиката под крилото на „бившия“.

Лагерът на Росица Димитрова, – тя бе спусната без избор като временна шефка на общинската структура, говори се, с протекцията на един кмет на населено място близко до Благоевград. Дългогодишната връзка на „бившия“  с брата на мъжа и Митко Кенеди отново поставя въпроси за зависимости от „бившия“. Голяма част от обкръжението на Росица Димитрова  е именно в много близки отношения със същия човек. За съветниците, знаем всички, които уж се водят хора на Димитрова, но всъшност те са скритият трети кръг, за който пишем.

Лагерът на общинските съветници  – за всички е ясно, че именно те са хората, които  „бившият“ дундуркаше години наред. Огромното недоволство в структурата дори тръгва оттам, когато се реди листата за местни избори. Винаги първите места са запазени за хората на „бившия“, които вече четвърти мандат си живуркат в ОбС, без да се съобразяват с партийните заръки.

Лагерът на ветераните – именно хората създали ГЕРБ Благоевград, заедно с тогавашния лидер Костадин Хаджигаев. Всички тези хора, предадени и изхвърлени настрани (след като „бившия“ спечели кметският пост), живеят само с носталгия за хубавите времена. Те за момента имат най-тихи функции, не влизат в интриги, гледат отстрани, но винаги са готови да помогнат наБорисов. Малките изключения не лисват и тук, но неблагодарници  винаги ще има, които  смучат  на „гърба“ на ГЕРБ.

Всички тези лагери  рабоят един срещу друг, само  заради едно единствено нещо, да оцелеят и да смучат като пиявици , колкото се може по-дълго от партията, която ги е направила известни.

Факт е едно, трябва рестарт на структурата в Благоевград, трябва обновяване, трябва да се създаде сплав от опит и младост, трябват нови хора, но трябва и да не се забравя поговорката, че нов бардак със стари к–-и не се прави.

С две думи, от цялата тази вражда страдат обикновените членове, симпатизанти, които милеят за партията и не влизат в сплетни и интриги,  за тях е важна идеологията. Но, страда и партията ГЕРБ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене