Чистка-без компромис! Освободиха дългогодишния служител в „Паркинги и гаражи“- Благоевград В. Христов-Бурето!

Продължава чистката в благоевградското предприятие „Паркинги и гаражи“. Днес със заповед на управителя Ивайло Червилов е освободен от работа един от най-дългогодишните служители Венцислав Христов-Бурето, пише Struma. com.

Христов е бил принуден да депозира молбата си за напускане, след серия оплаквания от работата му, нарушения по служба, както и сигнали за арогантно поведение към много граждани в Благоевград.

С поведението си Христов не се вписвал в екипа на “Паркинги и гаражи”, които работят по новому с Червилов, коментират служители. Новият управител Ивайло Червилов демонстрира здрава ръка и завишен контрол както на работата на служителите му, така и на гражданите-нарушители.

Още с встъпването си в длъжност той се зарече да сложи край на порочните практики, да следи изкъсо работата на служителите си, с цел недопускане на нарушения, злоупотреби и некоректно отношение към жителите на града и заяви, че ще бъде безкомпромисен. И е факт, че служителите му не се поколебаха да поставят скоби на нарушители – известни бизнесмени и политици, без значение от положението, което заемат в обществото.

Сред служителите се коментира, че чистката ще продължи и че такъв завишен контрол никога не е имало в дружеството. Репортер на Struma. com направи няколко опита да се свърже с управителя на дружеството за коментар около освобождаването на Христов-Бурето, но не го открихме.

Очаквайте подробности!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене