Седмичен хороскоп за 30 май – 4 юни

Овен

През тази седмица настъпва време, в което да увеличите личната си активност. Бъдете по-инициативни. Единственото, което може да ви попречи сега е повишената тревожност. В средата на седмицата са възможни служебни пътувания. По време на някое от тях може да ви бъде предложена нова работа. През целия период бъдете пестеливи и не позволявайте преразход на енергия и пари. Някои представители на знака ще преживеят любовна авантюра. Възможна е и покана за гостуване в чужбина.

Телец

Седмицата ще бъде изпълнена с действия, които ще трябва да скриете от околните. Това може да бъдат тайни любовни връзки или преговори без важни участници. Бъдете дипломатични и избягвайте неблагоразумни, хаотични действия. Съвсем скоро ситуацията може да се промени коренно и да се окажете в неблагоприятна ситуация. През периода намерете време да прекарате един или два дни извън града в дейности, свързани с природата. В края на седмицата очаквайте повишаване на доходите.

Близнаци

Това е седмица, в която ще настъпят промени в кръга на общуване, ще се появяват нови приятели. В средата на седмицата ще се наложи да преразгледате плановете си. Не се подавайте на първоначалното раздразнение, а вижте възможността в промяната. Възможни са объркващи ситуации. Доверете се на интуицията си и ще направите правилния избор. За онези, които не са доволни от работата си си струва да помислят за нови области на дейност, в които да се развиват. Почивните посветете на общуване с природата далече от града.

Рак

Това е седмица, която ще промени живота ви. Случващото се през периода може да не е толкова забележително, но последиците в бъдеще ще променят коренно всекидневието ви. Някои представители на знака ще се решат на такава промяна, като смяна на насоката на основната дейност. Бъдете смели и Съдбата ще ви помогне. В семейството ви очакват разногласия. Подходете спокойно и с разбиране при разрешаването им. Излезте заедно на пикник или на разходка сред природата през почивните дни.

Лъв

Това е седмица, в която ще се наложи да се занимавате с различна от основната ви дейност. Заниманието може до толкова да ви увлече, че да се зачудите дали да не промените основната си дейност. Възможно е пътуване в чужбина, което коренно ще промени живота ви. В личен план не се заричайте за нищо. Отнесете се спокойно към желание на вашата половинка, което може би няма да ви хареса много. В петък не започвайте нищо ново. През почивните дни се опитайте да се отдалечите от всичко, свързано с работата ви.

Дева

През тази седмица ще се радвате на първите резултати от реализирането ви в професията. Съвсем логично очаквайте и повишаване на доходите ви. Някои представители на знака ще получат допълнителни такива. Сряда е ден, в който ще може да разширите сферата на влияние. Успехи ще имат онези от вас, които се занимават със социална работа, преподавателска дейност или научна работа. В личния живот не бъдете твърде упорити. Сега е възможно конфликтите да възникват изневиделица, което да доведе до недоволство между вас и партньора ви.

Везни

Това е седмица, в която инициативата ви във финансовите въпроси ще доведе до бързото ви издигане нагоре по кариерната стълбица. Всичко, свързано с партньорството, любовта и семейните отношения ще върви добре. Възможни са раздели, но те ще се отразят добре на живота ви. Няма нужда да задържате нещо, което ви тежи и ви тегли назад. Направете всичко по силите си, за да създадете хармонична психологическа атмосфера около себе си.

Скорпион

Това е седмица, в която е добре да поемете инициативата. Сега е моментът да излизате повече и да контактувате с хората. Споделяйки идеите си ще имате възможността да спечелите нови приятели и съмишленици. Средата на седмицата е подходящо време за разглеждане на договори, споразумения, решаването на финансови въпроси. Не забравяйте да обърнете повече внимание на близките ви хора. Вашата заетост може да предизвика недоволство от страна на близките ви. И те ще бъдат прави – помислете как да ги компенсирате.

Стрелец

През тази седмица помислете по какъв начин да изложите вашите изисквания. Сега е моментът да изразите позицията си. Периодът е добър за разрешаването на правни въпроси. Възможно е сключване на изгодни договори с чужденци, поява на нови възможности за работа в чужбина. Това е период, в който да дадете максимума от себе си. Някои задачи имат кратки срокове и ще трябва да се забързате, за да ги довършите. През почивните дни помислете за личния си живот. Излезте на среща, а ако имате половинка – се поглезете с романтична вечер.

Козирог

Новата седмица ще бъде запомнена с много и силни любовни преживявания. Очаква ви романтично запознанство. Започва период, в който ще се активизира личния ви живот. Желанието за индивидуална дейност сега има шанс да бъде осъществено. Благодарение на контактите ви ще получите важна подкрепа от другите. Ако в отношенията с деца или с родителите всичко не е толкова хармонично, колкото бихте искали сега е моментът да положите усилия и да промените това. Не поставяйте собствените си чувства на първо място, помислете какво мислят и другите.

Водолей

Тази седмица няма да може да ви предложи сигурност и стабилност. Назряват промени на работното място и това ще засегне и вас. Затова сега от особена важност е да бъдете гъвкави и адаптивни. Все пак късметът ще е на ваша страна. Каквото и да се случва, то ще е за доброто ви. Не се колебайте да опитате силите си в нова сфера. Много скоро ще натрупате опит и ще се почувствате в свои води. В края на седмицата ще срещнете стар приятел. Тази среща също може да крие много възможности за вас.

Риби

През тази седмица са възможни непредвидени разходи и загуби, но също така и непредвидени печалби. Важното е да направите така че да запазите това, което имате и да не задълбочавате грешките си. През периода не се затваряйте в себе си. Вложената енергията във финансови въпроси ще доведе до чудесни резултати. Интелектуалната ви активност ще се увеличава. Периодът е добър за онези от вас, които се занимават с научна дейност. Сега ще можете да влияете на хората. Очакват ви нови познанства и връзки, нови приятели и съмишленици.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене