Хороскоп за 29 май

ОВЕН

В този ден се опитайте да си спомните близкото минало. Именно там се крие отговорът на въпроса, който ви измъчва сега. Във връзката си ще трябва да дадете повече от себе си.

ТЕЛЕЦ

Денят ще ви завари в приказно настроение, вашата задача е да не позволите на никого да ви го развали. А такива опити ще има.

БЛИЗНАЦИ

Днес е много важно да знаете до стигат възможности и силите ви. Не се изкушавайте да покажете всичко от себе си. Просто това не е денят. Бъдете умерени.

РАК

Сметките рядко излизат верни особено ако непрекъснато броите какво сте получили. Опитайте да преминете в период на смиреност. Точно когато свикнете чудесата в живота ви ще започнат да валят.

ЛЪВ

Денят не е подходящ за опитването на нови неща. Заложете на добре познатите методи, за да си нямате главоболия с експериментите ви. В края на деня ще получите интересно предложение за почивните дни.

ДЕВА

Днес е ден, в който ще трябва да признаете, че не сте прави. Случва ви се достатъчно рядко, така че ще може да преживеете това събитие. Проявете повече благородство.

ВЕЗНИ

Денят не е подходящ за споделянето на тайни. Колкото и да ви се иска да разтоварите сърцето си ще трябва да намерите друг начин. Не пренебрегвайте проблемите на родителите си.

СКОРПИОН

Днес ви очаква приятно пътуване. Спестете възмущението от изненадата и се впуснете в приключението, което ще ви остави спомен за цял живот

СТРЕЛЕЦ

Посоката, в която сте поели е правилната. Спокойствието, обаче, ви се отразява прекалено добре и скоро може да предизвикате нечие желание да бъдете въвлечени в приключение.

КОЗИРОГ

Този ден ще ви срещне с ваш стар приятел. Не се опитвайте да избягате, но и не се дръжте сякаш вчера сте се разделили. Не бързайте да разказвате живота си в най-малки подробности, дайте думата на другия.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви изненада от страна на партньора ви. Може да сте шокирани в първия момент, но изчакайте да видите края, преди да реагирате.

РИБИ

Прекалената сигурност е абсолютно понятие, което често трябва да бъде проверявано. Бъдете близо до нещата, които бихте искали да запазите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене