Дневен хороскоп за 24 май

Овен

Този вторник си сложете розовите очила. Щом сте живи и здрави, всичко е поправимо. А вие дори нямате сериозни проблеми.

Телец

Страхът не е добър съветник. Така се ограничавате да разберете какво точно може да се случи, а то вероятно не е толкова лошо, колкото го рисува въображението ви.

Близнаци

Този вторник се вслушайте повече в партньора ви. Външно може да и изглежда, че всичко е наред, но със сигурност нещо премълчава. Бъдете търпеливи и добронамерени.

Рак

През този ден е много важно да сте внимателни с храната, която приемате. Възможно е да ви поканят на парти. Не се изкушавайте от питиетата, алкохолът сега ви е противопоказен.

Лъв

Днес носталгията ще се опита да надделее в настроението ѝ. Колкото и да се поддавате наложете си да излезете. Вглеждайте се във всичко около себе си и ще видите много красиви неща.

Дева

Днес ще ви е трудно да намерите общ език с любимия ви човек. Има и такива моменти, особено, когато Венера е ретроградна, а тя е ваш господар. Заредете се с търпение.

Везни

Комуникацията днес няма да бъде на нужното ниво. Сега е добре да се фокусирате върху положителните неща във вашата връзка. Нищо не е загубено.

Скорпион

Днес на хоризонта може да се появи ваша стара любов. Не се подавайте на емоциите, а се вслушайте в разума. Припомнете си защо вече не сте заедно.

Стрелец

Този вторник не се товарете с излишни подозрения към половинката ви. Не се вглеждайте там, където няма проблем. Прекарайте един чудесен празник.

Козирог

Днес е добре да обърнете повече внимание на семейството си. Не бягайте от задълженията си. Възможно е да се породи сериозен конфликт, заради бездействието ви.

Водолей

Днес ще почувствате, че върху вас е насочена голяма отговорност. Ще бъдете изключително грижовни към любимия ви човек и ще се опитате да го спасите от всички неприятности.

Риби

Днес ще ви се наложи да потърсите нестандартно решение в ситуация, която ще се обърка. Не си поставяйте граници. Всичко, гарнирано с усмивка и чувство за хумор минава добре.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене