Фея Трендафилова представя първата си вдъхновяваща стихосбирка в родния Благоевград

Стихосбирката „Огледало за обратно виждане“ на Фея Трендафилова ще бъде представена утре в 19,00 часа в Галерия „Еме“ в родния на поетесата Благоевград. Книгата с нежни и завладяващи стихове, която „стъпва смело” на книжния пазар, ще зарадва и ще разкрие своите послания и страсти пред благоевградчани. Всеки, който обича римите и красивите думи, е добре дошъл на арт събитието.

Впечатлена от поетичните произведения на Фея Трендафилова, поместени в изданието, за премиерата пристига в областния център на Пиринско и харизматичната Катерина Хапсали – журналист, писател, PR. Утре вечер ще разберем повече какво се отразява в огледалото за обратно виждане на авторката – надежди ли, любов ли, тайни ли, мечти ли, или още нещо… Сигурно е едно – ще бъде впечатляващо и вдъхновяващо! Затова вземете своето добро настроение и не пропускайте тази толкова обещаваща премиера!

Коя е Фея Трендафилова? Тя е позната сред съгражданите си като позитивен и упорит човек, учила е в Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов “ и Югозападен университет „Неофит Рилски“. Фея е бивш служител на Първа инвестиционна банка в родния си град. В момента работи като съветник в една от най-големите модни къщи в област Баден – Вюртемберг, Германия.
Тя е майка на две момчета. По-големият ѝ син Георги е на 21 години и е национален състезател по плуване, понастоящем студент в Колежа Бартън в Северна Каролина. По-малкият ѝ син Никола е на 16 и живее от 10 години с майка си в град Хайделберг, Германия.

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене