ЕКШЪН В ТОП ЦЕНТЪРА НА БЛАГОЕВГРАД!

Ресторантьорът М. Грънчаров влезе в остър сблъсък със служители на „паяка“, крещи да не вдигат колата му!

Бизнесменът Мартин Грънчаров, който стопанисва заведедението „Операта“ в топ центъра на Благоевград, влезе в остър сблъсък със служители на „Паркинги и гаражи“, а на разигралия се „екшън“ стана свидетел и репортер на „Струма“.

Малко след 12.30 часа вчера на паркинга, намиращ се непосредствено до заведението и пл. „България”, пристигна репатриращият автомобил. „Паякът“ /на снимката/ спря до аудито, карано от Мартин и баща му Георги Грънчаров, а служителите взеха да подготвят крана за вдигане на колата, на която бе сложена скоба за  неплатена такса за „синя зона“. В това време бизнесменът изскочи от заведението и се разкрещя на служителите да не пипат автомобила.

„Паркираме тук от 20 години, какво искате?“, викаше Мартин, а пристигналите с паяка го посъветваха вместо да  излива недоволството си по тях, да се разбере със „скобаджиите“. Грънчаров младши вдигна скандал по телефона и на баща си, като го пита докога ще продължава да паркира така, а той да плаща глобите… Накрая ресторантьорът взе да бута в ръцете на служителите пари, вероятно за да си плати поредната санкция, а минути по-късно „паякът“ си тръгна празен…

ЕКИП „СТРУМА“

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене