Хороскоп за 22 май! Напрегнат ден за две зодии

ОВЕН

Днешният ден е много подходящ за разходки сред природата или за спорт. Ще имате много енергия и силна воля за победа. В любовта е възможно да прехвърчат искри – лесно ще се ядосвате и това няма да се харесва на човека до вас.

ТЕЛЕЦ

Днес много трудно ще постигнете разбирателство с друг човек, ако възникне спор – всеки ще дърпа чергата към себе си. В името на хармонията може и да си замълчите, но ако става дума за нещо важно, има голяма вероятност въпросът отново да излезе на дневен ред още през идните дни.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще трябва да положите доста големи усилия, ако искате да запазите самообладание. Трудно ще се разбирате с близките си хора, така че по-добре не водете важни разговори и не си изяснявайте отношенията точно сега. Ако не сте абсолютно сигурни за нещо, добре е да знаете, че сега не е моментът да поемате необмислени рискове.

РАК

Днес няма да имате особено много задължения, което значи, че може да успокоите топката и да не се напрягате излишно. Време е да обърнете малко внимание на себе си, а не само да се раздавате безкористно за останалите – ще ви се отрази добре.

ЛЪВ

Днес е потребно да сте по-сериозни и да обръщате внимание на всеки проблем, който излезе на дневен ред. С каквото и да е заето вниманието ви, помислете какво бихте могли да направите в създалата се ситуация, вместо да търсите вината у другите. Имайте предвид обаче, че понякога решението е просто да приемете случващото се и да не се месите.

ДЕВА

Ако днес трябва да свършите нещо вкъщи, ще се справите добре, но само ако сте по-добре организирани и се трудите много. В случай че не сте готови да го направите, по-добре не се заемайте със сериозни задачи. Възможно е днес да не сте в добро настроение, така че намерете начин да се поглезите или поговорете с приятел, който ви разбира.

ВЕЗНИ

Днес е ден за разточителство, релакс и забавления. Отдавна имате нужда от всичко това и сега е идеалната възможност – излезте сред природа или пък отделете повече време за близките си. Ще ви се отрази освежаващо да смените обстановката и да разбиете рутината.

СКОРПИОН

Днешният ден определено се очертава да е критичен за вас, защото ще действате импулсивно и изобщо няма да се замисляте за последиците. За да не си навлечете проблеми, ограничете контактите и не наранявайте хората около себе си. Ако имате проблем, чуждо мнение може да ви бъде от полза, само че трябва да сте подготвени да чуете истини, които няма да ви харесат.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще сте особено чувствителни и ще реагирате остро на всеки, който се опитва да ви ограничава или който, според вас, не е прав. Вместо да влизате в битки по-добре използвайте енергията си за нещо полезно – например да спортувате или да свършите някаква работа у дома.

КОЗИРОГ

Днешният ден е по-подходящ за почивка и спортни дейности, отколкото за срещи и общуване. Точно сега не изяснявайте важни въпроси с любимия човек – няма да постигнете почти нищо. Ако имате нужда да говорите за чувствата си, споделете ги с приятел.

ВОДОЛЕЙ

Макар и почивен, може да се окаже, че днес имате да приключите доста задължения, преди да може да се насладите спокойно на почивката си. Отметнете задачите си по-бързо и прекарайте остатъка от деня в блажен мързел – заслужавате го.

РИБИ

Колкото и да ви се иска днес да останете спокойни и „над нещата“, трудно ще запазите самообладание и нищо чудно да изненадате околните с някаква своя реакция. Хубавото е, че ще ви мине бързо и след това ще имате желание да разтоварите напрежението и да се отдадете на забавления.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене