Хиляди рокери правят шоу с много рок и игри край Разлог

Хиляди рокери ще се съберат за 16-и път в местността Предел, между планините Рила и Пирин. Мотосъборът, който ще огласи района с рев на мотори и с рок музика, ще се проведе от 22 до 24 юли. Тук ще си дадат среща любители на мотоциклетите от пет държави – България, Сърбия, Гърция, Северна Македония и Румъния.

Съборът на рокерите, който се организира от Мотоклуб „Пирински вълци”-Благоевград, със съдействието на община Разлог, ще започне в петък вечерта. Най-напред свещеник ще отслужи водосвет за здраве и благоденствие на всички. Мотористите ще си пожелаят безаварийно пътуване по пътищата и ще опитат от обредната питка. Петъчната вечер ще бъде подчинена на атрактивни надпревари – канадска борба, турнир за най-забавна и за най-голяма татуировка, дартс от мотор, бутане на мотор назад, битка за най-шумна машина. На сцената ще дадат всичко от себе си две музикални банди – „Black Rose” от Благоевград и „Voice & Fingers” от Пазарджик. Музикантите ще „залеят” с рок мотористите.

В събота по обяд всички ще направят традиционната почетна обиколка на град Разлог. След това ще демонстрират майсторско каране и спиращи дъха на зрителите гонки. Няма да мине без музика и във втората вечер. За рокерите ще свири група „Elinor”, която ще зарадва меломаните с кавъри на немската банда „Рамщайн”, като ще има и огнено шоу, характерно за германските музиканти. След това е ред на сцената да излезе група „Bazooka Giganta” от Севлиево, която ще изпълни известни парчета от пънк рока.

 „Да си рокер, това е за цял живот. Вятър в косите, рев на двигател в ушите, свобода в душите. Тръпката е неописуема, тя идва отвътре. За нас това е едно от най-важните събития в годината”, категоричен е Методи Методиев-Вожда от Мотоклуб „Пирински вълци”.

Хиляди рокери правят шоу с много рок и игри край Разлог

/ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене