Преглед на местния печат

печат

В. „Вяра“

Сред 200 протестиращи в Дупница ромското магаре Бат Марко изрева: И аз искам да съм

„И аз искам да стана депутат”, изрева ромското магаре Марко на площад „Свобода” в Дупница в 7.30 сутринта вчера. Над 200 души начело с магарето Бат Марко протестираха срещу подмяната на вота. Бат Марко бе воден от двама роми, които издигнаха кандидатурата му и твърдо са решили да го закарат в ЦИК, където да го регистрират и разпределят по избирателен район. Ромите обещаха да го изкъпят, срешат, обезпаразитят и парфюмират и да му сложат една престилка отзад, за да не оцапа жълтите павета.

Продават за 580 000 лв. „Мипапласт” на известния благоевградски бизнесмен Пламен Мирчев, на тезгяха сложени още два апартамента и къща за 620 000 лв.

Съдия-изпълнител обяви за публична продан фабриката за пластмасови изделия „Мипапласт”, собственост на благоевградският бизнесмен Пламен Мирчев. Освен нея в ръцете на съдебния изпълнител попада и цялото имущество на бизнесмена, възлизащо на обща стойност от 1 200 000 лв. Продажбата на фабриката е обявена на търг, с първоначална цена от 580 000 лв. Тя е разположена на площ от 6000 кв.м в благоевградското село Зелен дол.

Братът на Бизона:Богат съм, взех 240 000 лева кръвнина от катастрофата на дъщеря ми, затова жена ми е накичена със злато до кръста

Единият от братята на задържания Сергей Методиев – Бизона, се оказа богаташ. В присъствието на съпругата си той даде кратко изявление пред сградата на кметство Петрич, докато се прибираше от разпита си от РУП.Пълна изненада се оказа фактът, че той е един от богаташите на Петрич. Жена му се бе накичила със златни пръстени по двете си ръце, имаше и златни ланци на шията.
”Имам и още златни ланци. Когато ги сложа, се прегърбвам.

Лидерът на ДСБ в Благоевград Калоян Ханджийски: Мая Манолова се опитва да кадрува в чужда партия, не одобрявам протестите, те трябваше да са, когато се приемаше Изборният кодекс

Не одобрявам действията на Мая Манолова, която се опитва да кадрува в друга партия. Това заяви за «Вяра» лидерът на ДСБ в Благоевград Калоян Ханджийски по повод призива на Манолова към Лютви Местан да отзове Александър Методиев като водач на листата в Кюстендил.

”Манолова излиза с предложението да се смени с друг кандидат от ДПС. Къде беше Мая Манолова, когато Бате Сали беше в предишния парламент!? Тогава нямаше протести, а се бяха прегърнали и бяха в обща коалиция”, коментира Ханджийски.

100 копачи от „Въгледобив Бобов дол” спряха работа за 30 мин, обещаха да им платят в понеделник

Миньори от бобовдолския рудник „Бабино” стачкуваха вчера заради неплатени заплати. Протестирала е една от смените. Около 100 души слезли под земята, но не започнали работа. Стачката е продължила половин час, прекратена е, след като от ръководството обещали да изплатят възнагражденията в понеделник. Работниците не са получили остатъка от заплатите си за август, дружеството им дължи и купоните за храна. „Имаме забавяне на заплатите за месец август в размер на 50%.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене