Хороскоп за 14 май! Прекрасен ден за две зодии

ОВЕН

В събота Овните трябва да бъдат критични към съобщения и новини. Твърде възможно е да получите лъжлива информация във връзка с някакви пари и отнасяща се до ваши приятели. Работещите ще имат ползотворен ден, шефът ви ще спази обещаното увеличение на заплатата ви.

ТЕЛЕЦ

Положителна е събота за Телците. Въпреки някое неблагоприятно влияние днес сте съобразителни, а интересите ви – многостранни. Направлението, в което ще насочите усилията си, безспорно ще бъде последвано от задоволителни резултати. Такива можете да очаквате при делови срещи.

БЛИЗНАЦИ

Днес е доста успешен ден за Близнаците. Очертават се възможности за лична реализация, като в повечето случаи те имат отношение към вашия делови живот. Отнасяйте се с по-голяма предпазливост към обещания от страна на жени и разчитайте преди всичко на личната си активност.

РАК

В събота трябва да бъдете доста внимателни за развитието на делата си. Възможно е да останете разочаровани във връзка с ваши професионални намерения или пък сами да създадете условия, противоположни на стремежите ви. Ще ви бъде направено предложение, възползвайте се от него.

ЛЪВ

Събота е успешна за Лъвовете, денят е спорен, а успехите ви днес се основават изключително на вашия професионализъм и търпение при прецизното изпълнение на задълженията. Повишеното ви чувство за отговорност създава условия за проява на истинската ви природа.

ДЕВА

За вас събота не е лош ден, но у много от Дева се забелязва засилено предразположение към риска. В това отношение шансът ви не е много висок и рискът ще бъде не само полезен, но и вреден. Склонни сте към прибързани действия, в деловите действия – търпение и аналитичност.

ВЕЗНИ

Вашата активност днес е повишена и в много случаи това има отношение към личните ви планове и нови идеи. Днес можете да проведете важни срещи, свързани с реализация на идея, но сега работата все още трябва да бъде подготвителна. Не действайте прибързано или недостатъчно обмислено.

СКОРПИОН

Много Скорпиони днес ще направят усилия да приведат в ред деловите си ангажименти. Няма да ви е трудно да постигнете успех в това ви намерение, но трябва да подходите по нов начин. Събота определя финансови успехи и немалко успешни контакти, при които ще уточните делови въпроси. Не давайте пари назаем. Не е време за това.

СТРЕЛЕЦ

Днес влиянието върху вас е добро и ще се реализирате в обществото като активни и делови хора. В повечето случаи тази активност е пряко следствие от повишения ви емоционален тонус и не е изключено да се базира на положително развитие на любовните ви контакти. Много положителни емоции, най-вероятно ще празнувате с приятели в домашна обстановка.

КОЗИРОГ

Миролюбиви, търпеливи и с висок професионален престиж, Козирозите ще защитават своите качества в присъщия си стил. Във висока степен са изразени възможностите ви за делова реализация, но малцина ще се възползват от тях. Предоставя ви се възможност за хармонизиране на отношенията вкъщи. Приемете факта, че грешките правите вие, и направете усилие за помирение.

ВОДОЛЕЙ

В събота голяма част от вас са предразположени към окултни и философски изследвания, при това с необходимата задълбоченост. Бъдете благоразумни и предпазливи в деловите отношения и обществените контакти. Денят предоставя възможности за делова реализация и финанси, но предупреждението е да бъдете умерени в действията си.

РИБИ

Положителните и отрицателните влияния сега имат еднакво въздействие върху вас. На това основание днес трудностите и успехите ще се редуват последователно и вероятността да пропадне някакво ваше намерение е съвсем реална. Не ви липсват делови шанс и възможности за материални придобивки, от които имате крещяща нужда. Поддържайте равновесие и ще отстраните неблагоприятните вибрации, късметът е на ваша страна. Денят ще зарадва мнозина с придобивка или неочаквано съобщение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене