След публикациите в Топ Преса! Остраниха Наташа Стоянова!

От тази седмица директорът на общинска служба „Земеделие“ град Хаджидимово Наташа Стоянова е освободена от работа. Новината беше потвърдена специално за медията ни от благоевградският директор на областната служба „Земеделие“ Мария Захова. Наташа Стоянова остава като редови служител на службата но до момента в който проверките срещу нея приключат. Новият директор на общинска служба „Земеделие“ се казва Ангел Камбуров. Той е служител на община Хаджидимово и поема поста от тази седмица.

Стоянова е остранена заради прокурорската проверка за извършени земеделски аферии редица потулвани сигнали за дейността и от страна на бившия директор на областната служба – Укев. Тя е лидер на ГЕРБ за град Хаджидимово. Топ Преса е единствената медия, която извади на светло безумията извършени от скандалната Стоянова.За другите медии тази жена на практика на съществуваше. Припомняме всички наши материали станали обект на това справедливо остраняване:

Председателката на Общинската поземлена комисия в Хаджидимово Наташа Стоянова громи безпощадно дребните животновъди и земеделци

Есклузивно ВИДЕО: Шефката на ОС „Земеделие“ в Хаджидимово съсипва общината!

Ексклузивно! Привикаха на разпит Наташа Стоянова!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене