Хороскоп за 8 май

ОВЕН

Щас­тли­ви и до­ри еу­фо­рич­ни за­поч­ва­те деня. Има ху­ба­ви про­ме­ни око­ло Ов­ни­те. Някои от вас ще при­със­тват на прия­тел­ска сбир­ка. По про­фе­сио­нал­ни проб­ле­ми мно­зи­на от вас е доб­ре да се вслу­шат в не­чий съ­вет. Ра­бо­та­та на биз­нес­ме­ни­те е ре­зул­тат­на, но из­бягвай­те кон­флик­ти­те.

ТЕЛЕЦ

В неделя на Тел­ци­те пред­стои мно­го ра­бо­та, но и на­рас­тва влия­ние­то им спрямо око­лни­те. Спо­кой­но мо­же да се твър­ди, че мъ­же­те от зна­ка са се пог­ри­жи­ли за со­лид­ния си имидж. Доб­ри фи­нан­со­ви пос­ти­же­ния се оп­ре­делят за днес, но е мно­го важ­но де­ла­та, кои­то ви ка­саят, да вър­ши­те ща­тел­но и док­рай.

БЛИЗНАЦИ

Пром­яна в си­туа­ция­та око­ло вас ще ви под­тик­не към тър­се­не на до­пъл­ни­тел­на ин­фор­ма­ция за из­яснява­не на об­ста­нов­ка­та. В та­зи връз­ка ще ви по­мог­не съ­вет на мъж от до­ма ви. За днес е ху­ба­во да наб­лег­не­те на кон­так­ти­те – носят ра­дост, при­до­бив­ки и но­ви от­кри­тия. Про­фе­сио­нал­ният ден е мно­го прия­тен, ако из­бягва­те спо­ро­ве­те.

РАК

Неделя е ху­бав ден за па­рич­ни­те де­ла при Ра­ци­те, осо­бе­но за же­ни­те. Днес на по­ве­че­то се пре­дос­тавя въз­мож­ност да уредят фи­нан­со­ви въп­ро­си, кои­то ви ин­те­ре­су­ват от­дав­на. Ра­бот­ният ци­къл ще бъ­де прия­тен и до­ри някои от вас мо­же да при­със­тват на праз­нич­но чес­тва­не. Дру­ги са склон­ни към са­мои­зо­ла­ция днес.

ЛЪВ

За мно­зи­на Лъ­во­ве в неделя са на­ли­це някак­ви про­фе­сио­нал­ни проб­ле­ми на ба­за па­ри. Зае­ме­те се с раз­ре­ша­ва­не­то им. Мо­же да се на­ло­жи кон­сул­та­ция с юри­ди­чес­ко ли­це. Някои от зна­ка ще по­лу­чат лю­бо­пит­ни съоб­ще­ния. По­лез­ни за вас са дей­ствия­та от стра­на на парт­ньо­ри­те.

ДЕВА

Ха­рак­тер­но­то за Де­ви­те днес е, че се пол­зват от ус­лу­ги­те или съ­ве­ти­те на мъ­же по ин­те­ре­су­ва­щи ги въп­ро­си. Ху­ба­ви из­вес­тия и пол­зот­вор­ни кон­так­ти не са за пре­неб­рег­ва­не. В неделя има про­фе­сио­нал­ни тран­сфор­ма­ции око­ло вас и ще се рад­ва­те на из­год­но об­стоя­телс­тво.

ВЕЗНИ

Вез­ни­те в неделя ще по­лу­чат ин­те­рес­на и по­лез­на ин­фор­ма­ция. Вни­ма­вай­те с по­ве­де­ние­то си, не да­вай­те из­раз на лю­бо­питс­тво. Денят е мно­го спо­луч­лив, но и вие ще доп­ри­не­се­те за то­ва с дей­ствия­та си. Дос­та ра­бо­та ви пред­стои, но и справ­яне­то ви е бе­зуп­реч­но.

СКОРПИОН

За­поч­ва­те ка­чес­тве­но неделния ден с при­до­бив­ки и пе­чал­би. Не е за­дъл­жи­тел­но оба­че да са с фи­нан­сов ха­рак­тер, важ­ни са из­год­ни­те об­стоя­телс­тва за вас днес. Прин­цип­но денят е мно­го бла­гоп­рия­тен за Скор­пио­ни­те и ве­роя­тно най-пол­зот­вор­на­та ви сфе­ра на дей­ствие е про­фе­сио­нал­на­та.

СТРЕЛЕЦ

Ху­бав ден е неделя за Стрел­ци­те. Час­тич­ни проб­ле­ми въз­ник­ват на ра­бот­но­то ви място и най-ве­роя­тно е да ка­саят па­ри. В та­къв слу­чай е под­ход­яща на­ме­са­та на ком­пе­тен­тно ли­це или се въз­пол­звай­те от съ­вет на мъ­же. Бъ­де­те пред­паз­ли­ви в кон­так­ти­те с прия­те­ли и ко­ле­ги.

КОЗИРОГ

Неделя е тру­дов ден и по­ве­че­то ра­бо­та па­да вър­ху мъ­же­те от Ко­зи­рог. Оп­ре­де­ле­но ус­пеш­но за­поч­ва­те деня и ще се рад­ва­те на удо­влет­вор­ява­щи ви ре­зул­та­ти. При мно­зи­на въп­ро­сът с фи­нан­си­те е за­ви­сим от мъж, кой­то ще ви бъ­де по­ле­зен в то­ва от­но­ше­ние.

ВОДОЛЕЙ

Пред­ста­ви­те­ли­те на да­ми­те от Во­до­лей са в ус­лу­га на око­лни­те днес. Дей­стви­тел­но по­доб­ре­на­та си­туа­ция око­ло вас ви сти­му­ли­ра за по­доб­ни реак­ции, но и не мо­же­те да из­не­ве­ри­те на ал­труиз­ма си. Неделя в мно­го от­но­ше­ния се явявява ка­то пе­че­ливш за вас от­нос­но фи­нан­си.

РИБИ

Сил­но бла­гоп­рия­тен ден е неделя, осо­бе­но за да­ми­те от Ри­би. Чу­дес­ни са ре­зул­та­ти­те по фи­нан­со­ви въп­ро­си, но се па­зе­те от емо­цио­нал­но мис­ле­не, за­що­то ще сгре­ши­те. Биз­нес­ме­ни­те е доб­ре да се вслу­шат в съ­вет от стра­на на прия­тел. Слу­жеб­ният неделя няма да ви ра­зо­ча­ро­ва, ка­то за някои пред­стои “пир­шес­тво”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене