В събота ни очакват температури до 25 градуса

Днес времето ще е предимно слънчево, главно над Западна България с разкъсана висока облачност.

В ранните сутрешни часове над югоизточните райони ще се появи ниска облачност или мъгла. Минималните температури ще са предимно между 5 и 10 градуса, но в отделни низини ще са по-ниски – до 1 – 2 градуса и там ще има условия за слаба слана. В София минималната температура ще е около 6 градуса.

С напредването на деня слънцето ще е повече и градусите ще се вдигнат значително. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са между 20 и 25 градуса, в София – около 20 градуса.

Времето за Гоце Делчев ще е с променлива облачност и максимална температура 22 градуса.

В планините ще е предимно слънчево, над масивите в Западна България с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 13 градуса, на 2000 метра – около 5 градуса.

Над Черноморието също ще е слънчево. Облачността от сутринта през деня бързо ще намалее. Ще духа до умерен източен вятър. Максималните температури ще са между 14 – 17 градуса. Температурата на морската вода е 13-14 градуса, а вълнението на морето ще е 2-3 бала. /БГНЕС

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене