Дневен хороскоп за 6 май

Овен

Днес е добър ден за въвеждането на ред в дома ви. Може да реализирате и някой стар замисъл, свързан с пренареждане на мебелите.

Телец

Това е ден, в който не е добре да залагате – в буквален и преносен смисъл. Бъдете реалисти и не си правете сметките без главните действащи лица.

Близнаци

Днес внимавайте в желанията си и най-вече в това, как ги дефинирате. Възможно е да се получат недоразумения и да се сдобиете с нещо, което никога не сте си и помисляли да пожелавате.

Рак

През този ден се освободете от всичко, което ви притиска и верният път сам ще изникне пред вас. Вечерта изберете домашния уют.

Лъв

Прекарайте деня в усамотение – далеч от всичко, което би могло да ви изкушава. Вслушайте се в интуицията си, сега тя може да ви помогне много.

Дева

Днес ще се стремите да защитавате всички и всичко. Все пак внимавайте, защото не  всички се нуждаят от такава защита и може да обидите някой по-горд човек.

Везни

Днес бъдете предпазливи по отношение на здравето си. Не преяждайте и се разхождайте повече.

Скорпион

Днес енергията ви ще се изчерпва с неочаквана скорост. Стремете се да я насочите към смислени неща. Това може да бъде и спортуване.

Стрелец

Днес ви очаква ползотворно пътуване. Много вероятно е освен основната цел да допълнена с други екстри, които ще се появят в движение.

Козирог

Днес не се предоверявайте на никого и на нищо, а най-малкото на разни обещания или слухове. Ако го направите съществува голям риск да бъдете въвлечени в неприятна интрига.

Водолей

През този ден бъдете умерени във всичко. Много е важно да не преминавате никакви граници, дори да сте сигурни, че никой няма да разбере.

Риби

Днес може да бъдете по-смели в желанията ви. Потърсете си цел, която действително ще ви накара да се почувствате добре след покоряването й, а не просто дейност, в която да убиете време.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене