Мая Манолова за Бат Сали: Къде бяха всички, когато аз алармирах преди изборите

main_b (3)Депутатът от Коалиция „БСП лява България“ Мая Манолова също излезе с позиция по повод евентуалното обявяване на Александър Методиев от ДПС за депутат от Кюстендил. „Къде бяха всички, когато аз алармирах за това още преди изборите“, попита риторично тя.

„Аз, като водач на коалицията, и нашите членове бяхме единствените, които предупреждавахме какво може да се случи. Ние го казахме публично и на многобройните срещи, които проведохме с хората. За съжаление и кметът на Кюстендил, и кандидат-депутатите от ГЕРБ в Кюстендил, не пророниха и дума срещу опасността да си имаме за депутат ром от Софийска област“, каза Мая Манолова.

Тя припомни, че небезизвестния бат Сали е получил над 800 от гласовете в региона, и то не без лоши практики, включително покупко-продажба на гласове.

„Отново нашият щаб беше единственият, който и преди изборите, и по време на изборите пишеше жалби и протестираше срещу това. Очевидно някои от другите политически сили, които сега протестират, предпочитаха да се възползват от тези лоши практики и да не обелят нито дума срещу купуването на гласове в нашия регион. Тези реакции сега са закъснели“, категорична беше кюстендилската депутатка Мая Манолова.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене