Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici„Струма“

Братът на президента Плевнелиев строи автомивка в Благоевград, синовете му ще въртят бизнеса

Братът на президента Росен Плевнелиев строи автомивка в Благоевград. За реализацията на бизнес проекта в областния център на Пиринско атомният инженер Румен Плевнелиев досега е налял около 150 000 евро.

 

Маститият петрички бизнесмен Г. Георгиев лъсна като кредитен милионер и агент на ДС, подвизавал се под името на достойния цар Самуил

Един от малко познатите строителни акули на България – петричанинът Георги Иванов Георгиев, собственик на регистрираната в София фирма „Геопет М“, се оказа не само кредитен милионер, но и агент на Държавна сигурност.

 

При порои водите от две дерета могат да пометат къщи и убият хора, Струма залива храма на Ванга в Рупите и 1000 дка земи в Петричко

В Благоевград може да се стигне до човешки жертви при високи води от проливни дъждове или преливане на река Струма. Най-критични са участъците Голямото дере, което преминава през града по протежение на 500 метра със сравнително голям водосбор, както и Малкото дере, което минава през ромската махала.

 

 

“Вяра”

Откраднат противозмийски серум предизвика рокади в Спешния център в Сапарева баня, изгоря старшата сестра, съветник от БСП, Марияна Адвукатска, смени я Лили Митрина

Кражба на скъпоструваща ампула противозмийски серум, който може да спаси живот и се прилага успешно за предпазване от хронична сърдечна недостатъчност, разтресе здраво Спешния център в Сапарева баня. По случая е сезирана и полицията, но от ампулата няма и следа.

 

Стотици от Дупница и Бобов дол скандират пред ЦИК: Дупница няма да бъде градът на Бат Сали, 800 гласа за ДПС не са равни на 21 000 за ГЕРБ

Стотици граждани от Дупница и Бобов дол скандираха пред сградата на ЦИК „Уважете вота на хората”, „Не ни натрапвайте Бат Сали за депутат от Кюстендилски регион”. Демонстрантите носеха огромни плакати, като „Дупница каза стоп на турския вот”, „Дупница не е гласувала за Бат Сали”, „Дупница и Кюстендил не искат такива мекерета”, „ЦИК, и вие ли се продадохте?”, „Браво!”, „Не на турски депутат в нашия град”, „Никога от Дупница депутат от ДПС”.

 

Находка за Гинес: Иван Драганов набра млечна гъба с рекордните 2 кг в Самоковско

Иван Драганов от самоковското село Марица откъсна гъба гигант. Това е млечна гъба, предположиха познавачи, които с любопитство оглеждаха огромното чудо. „Определихме теглото й – около 2 килограма е, а диаметърът й е 40 сантиметра”, похвали се Иван с редордната находка.

 

С джипове за 50 000 лева шефове на строителни фирми в Петрич протестират за работни места, Руси Бахтерлиев показа среден пръст на журналист

С джипове за над 50 000 лева част от шефовете на строителни фирми в Петрич протестираха вчера за работните си места. Шествието им беше демонстрация срещу кметския екип на инж. Вельо Илиев, който ги пренебрегвал при възлагането на обществените поръчки в общината.

 

Юлиян Гошев: Трябва някой да поеме отговорност, а не като мишки да се свиваме

Областният лидер на БСП в Пиринско Юлиян Гошев обмисля да подаде оставка заради слабия резултат на изборите. „Трябва някой да поеме отговорност, а не като мишки да се свиваме”, коментира пред „Вяра” Гошев и допълни, че подаването на оставка е най-правилното решение.Според него за оставки трябва да помислят и други от съпартийците му, но не се ангажира с имена.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене