/ВИДЕО/ Гоцеделчевските хандбалисти ще се борят за 3-то или 4-то място в националното първенство

След като загубиха и на свой терен с „Локомотив“ Горна Оряховица на финалния плейоф за определяне на националния първенец по хандбал, отборът на ХК „Пирин-64“, Гоце Делчев, и феновете загубиха надеждата да станат шампиони или поне вице-шампиони.

И двата мача от финалните двубои бяха почти равностойни с много лек превес на локомотивци което е видно и от резултатите. Като гости на железничарите, пиринци загубиха играта с 24:22. Вчера, като домакини, „Пирин-64“ започнаха много нахъсано и при разменени повеждания първото полувреме завърши 15:13 в полза на домакините. През второто полувреме, гостите от Горна Оряховица заиграха по-амбициозно и с повече удари към вратата на неврокопчани при което мачът отново завърши с крехката разлика от две точки, 25:23 в полза за гостите. При това положение, Логомотов ГО отиват да играят на финала за първо и второ място а пиринци, ще спорят за трето и четвърто място със „Спартак“ Варна.

На читателите и зрителите на Топ Преса предлагаме да чуят и видят мнението на наставниците на двата отбора и най-интересните моменти от вчерашният мач.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене