Над 4000 туристи с резервации за великденските празници в Сандански

Над 4000 туристи за великденските празници очасват в Сандански. Пакетите са три- и четиридневни, като в тях е включена закуска и великденски обяд, а в някои и вечеря. Цената на тридневните пакети е от 300 до 500 лева, а четиридневните пакети от 400 лева до 700 лева. Това съобщи председателят на Сдружението на хотелиери, ресторантьори и туроператори в Сандански Илия Пасков, собственик на СПА хотел “Свети Никола” в Сандански. Той поясни, че великденските пакети в хотелската база в община Сандански са продадени още месец преди празниците.

Сандански, Мелник и Роженският манастир са позната дестинация не само на българския турист, но и на съседите ни от Гърция и Северна Македония. Цените на пакетите са съобразени с условията на криза с цел да се привличат нови туристи.

Очакванията на бранша са в почивните дни само в Сандански туристите да налеят свежи пари над един милион лева. Това са средства не само за храна, но и за посещение на туристически обекти, шопинг, атракциони и забавления за най-малките. В най-малкия град – Мелник, за първа година легловата база е заета на 100%.

ЛИДИЯ МАНЕВА

в.Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене