В Сандански издирват обирджии на стоки от хранителен магазин и на бензинова помпа

А в Благоевград – на катализатор от камион

Около 02.10 часа вчера в РУ – Сандански,  е постъпило оплакване от мъж от Сандански за извършена кражба от хранителен магазин. По данни на подателя на сигнала, неизвестен извършител е разбил врата на търговския обект на ул. „Кукуш“ в града и е извършил кражба на 4 кутии цигари и галон с бира на обща стойност около 30 лв.

Местопроизшествието е посетено от дежурен полицейски екип, извършен е оглед, при който е установено, че е увредена вратата на магазина.

В полицейското управление е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 195, ал. 1, т. 4  от НК. Прокуратурата е уведомена, а работата по случая продължава.

На 19 април около 18.00 часа в РУ – Сандански, е постъпил сигнал за открадната помпа от имот в с. Струма, община Сандански. Бензиновата помпа е на стойност около 600 лв.

Случаят е докладван в прокуратурата, а в Районното управление е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 194, ал. 1 от НК.

Същия ден във Второ РУ – Благоевград, е постъпил сигнал от 44-годишен водач на товарен автомобил „Ман“, който съобщил за откраднат катализатор от камиона. Товарният автомобил е бил паркиран на паркинг в ж.к. „Еленово“ в Благоевград, а нанесената щета е за около 5 000 лв.

В районното управление се води досъдебно производство за престъпление по чл. 195, ал. 1 от НК.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене