Задържаха хора на Къро за убийството на на бившия полицай Любо Иванов

Полицията задържа хора от групата на сочения за подземен бос от близкото минало Красимир Каменов – Къро. Те са арестувани във връзка с убийството на бившия полицай Любо Иванов в столичния квартал “Лозенец”.

Преди няколко дни Фрог ви информира, че предполагаемите извършители на тежкото престъпление са влезли в полезрението на разследващите и е въпрос на време те да бъдат разобличени. Още след покушението на Иванов, медията съобщи, че той е работил за Къро, но от известно време между тях е възникнало напрежение. Според източници от МВР, Каменов, който живее в ЮАР от дълго време , започнал да подозира своя човек, че  го мами в бизнеса с нелегални цигари.

В арестите днес, за които съобщи вътрешният министър Бойко Рашков,  са участвали няколко служби, включително и СОБТ.  Преди задържанията ченгетата удариха няколко нелегални склада за папироси. Дали всичко това има връзка помежду си, предстои да разберем. За огромен успех на разследващите ще се счита, ако успеят да стигнат до поръчителя на мократа поръчка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене