Лек автомобил "Мерцедес ", собственост на кандидата за депутат от "Дeмократична България" Захари Витанов от Добринище осъмна изпотрошен

Човек на Христо Иванов от Добринище стана за резил в родния си град!

Лек автомобил „Мерцедес “ ,собственост на кандидата за депутат от „Дeмократична България“ Захари Витанов от Добринище осъмна изпотрошен, съобщи пресцентъра на МВР първо на приятелските си медии.

Неизвестни за сега лица счупили прозорците на колата ,спукали гумите и нанесли сериозни щети . Сигналът е подала в полицията бившата му съпруга ,с която Витанов официално има развод от март тази година . При бракоразводното дело колата е била присъдена на съпругата му и била паркирана пред дома и в Банско. Полицията започна издирване на злосторниците.

Припомняме ,че Захари Витанов проведе активна кандидат-депутатска кампания на миналите избори и от партията ,която представляваше излъчиха депутат в НС но получи срамно малко гласове. Захари Витанов е не известен в района и парадира само с близостта си с Христо Иванов. Той е компютърен специалист с дългогодишен професионален опит в сферата на технологиите, разбраха в родния му град едва през кампанията. Работил уж успешно в иновативна българска ИТ компания но не се знае коя е тя.

Дали разводът му има нещо общо с вандализма върху автомобила му, който вече е собственост на екссъпругата му Анна, полицията ще установява. Но за хората които го познават и познават живота му това е ясно. Бившата му половинка не можела да го понася заради лъжите и интригите на които бил цар. Местните са категорични че тайната за вандализма се крие в развода му. Витанов ще бъде призован за разпит.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене