Изгонената от „Ергенът“ дупничанка Венета настоя за секс на живо с тв водещия Н. Цитиридис, продуцентите се принудиха да пуснат реклами, докато охладят страстите й

31-годишната дупничанка Венета Костова, която в четвъртък вечерта напусна претендиращото за най-романтично в българския ефир риалити шоу „Ергенът“, се появи в следващото по програма тв шоу на Николаос Цитиридис, поиска да прави секс с него направо „по телевизора“ и възмути с вулгарното си държание зрителите. След като използва целия си арсенал от свалки, включващи сядане в скута на Цитиридис, заголване на бедрото, опипване, опит за целувки и т.н., накрая Венета легна на бюрото му и шоуто се принуди да включи рекламна пауза, докато страстите на блондинката се охладят.

Според коментарите в социалните мрежи Венета излъгала, че има висше образование, а всъщност дипломата й е от техникум в родната Дупница. Тя работи като търговски представител в компания за пробиотици и в момента рекламира такива в Инстаграм. Още когато влезе в шоуто, Венета прикова вниманието на зрителите с изявлението, че Господ е дупничанин, поради което ергенът Виктор Стоянов извадил голям късмет, тъй като и тя е дупничанка. Вътре в санаториума Венета си призна на всеослушание, че обича чашката, и по време на цялото си участие не спря да пие. Тя не пусна чашата и докато сваляше брутално Цитиридис, обяснявайки му, че ще се омъжи за него.

За участието си в шоуто „Ергенът“ Венета е сигурна, че се представила добре и добила популярност, в резултат на което се надява някой продуцент да я забележи, да я покани да се снима в български филми или да има свое телевизионно шоу, което ще се казва “Наздраве с Венета Костова”.

Преди нея шоуто напусна и другата представителка на Югозапада – гримьорката от сапаревобанското село Сапарево Весела Сиракова.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене