Дано културният министър не яде бой от Петков заради това ВИДЕО, зажали го проф. Ангелов

Никога няма да забравя тези зеници, т.нар. точковидни зеници на момче, надрусало с наркотици, заяви бившият министър на здравеопазването

Бившият министър на здравеопазването и депутат от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов зажали сегашния министър на културата Атанас Атанасов.

„Жалко за културата, жалко и за министъра на културата. Дано не яде утре бой от Кирил“, написа в петък вечерта проф. Ангелов по адрес на културния министър.

БЛИЦ припомня, че Атанасов най-накрая се появи. Това той направи чрез доста странно видео, което сам засне в кабинета си в Министерство на културата.

Състоянието на 32-годишния министър, който никакъв го няма в публичното пространство, сериозно обезпокой бившия здравен министър от ГЕРБ.

Именно заради това той разказа доста интересна случка от годините му болнична работа.

„Никога няма да забравя тези зеници, т.нар. точковидни зеници. След като изгледах клипчето с Министъра на културата Наско и се загледах в очите му“, поясни депутатът от ГЕРБ.

Ето какво написа проф. Ангелов по адрес на странното клипче, направено от културния министър Атанас Атанасов (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„В студентските години, когато се събирахме имахме един приятел, който отговаряше за веселието на нашия малък колектив. Кръстихме го отговорник „банкети и карнавали“. Малко по-късно на шега се обръщахме към него с „Г-н министър на културата…“ Неговото име е Явор. Явор е много забавен човек.

Завърших медицина и почнах работа в Шокова зала. Доведоха ми едно младо момче в безсъзнание. Притесних се много. Почнах да се суетя и чудя какво да направя. Д-р Манов(възрастен и опитен колега, неврохирург. Мир на праха му.) дойде при мен и веднага погледна зениците и каза: Това е опиоидна интоксикация, т.е. младото момче се беше надрусало с наркотици.

Никога няма да забравя тези зеници, т.нар. точковидни зеници.

След като изгледах клипчето с Министъра на културата Наско и се загледах в очите му, веднага си спомних случая с младото и надрусано с наркотици момче.

Професионално изкривяване.

Жалко за културата, жалко и за министъра на културата.

Дано не яде утре бой от Кирил„.

Въпросното видео с културния министър Атанас Атанасов може да видите ТУК!

Странно видео с министъра на културата предизвика още бурни реакции в социалната мрежа.

Ето част от тях:

Александър Сиди: „Това на видеото е:

а) министър на културата ?!?

б) министър на културата напукан на бело ?!?

в) министър на културата преял с кето-козунаците на ПростоКиро на жена му (официалната, не ПростоЛена)?!?

г) всичко изброено

Р.  Ралин: „Не ме страх от министъра на културата, а от културата на министъра“

Калина Андролова: „Слава кокаине е работата в ПП! Това правителство е препълнено със системни грешки. Като започнем от министър-председателя и стигнем до министъра на крек-културата и нежните емоции…“

Васко Мавриков: „Когато джойнтът беше левче“

Борислав Цеков: „Това е министърчето на културата – поредното гротескно недоразумение от „Продължаваме промяната“. Трябва да бъде тестван за дрога. Киро и останалите променкаджии – също“.

Соня Колтуклиева: „Гледам и не вярвам на ушите си!

Сънен ли е? Напушен ли е? От поста ли е замаян? Брутално ли е главозамаян?

Като паднеш от високо, много боли!

Наско, по ирония на Съдбата, министър на културата“

Стефан Ташев: „Селфи с кабинет, като за последно….До дядо, на село..Наско ….нямало го дълго време..Да не е спасявал и той моряци в Мариупол…Или е бил на Мелмак с райски газ“

Мартин Карбовски: „Това е човекът, който избрахте за министър на културата. Харесва ли ви?“

Татяна Кристи: „WTF? Министърът на културата силно пиян си прави видео селфита и ги пуска в пространството!

Абе каква е тази подигравка, бе? Що за неуважение към институцията? Що за абсурд е това!

Разбирам, че в ПП сте събрани от кол и въже, ама някакво елементарно приличие трябва да има!“.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене