Хороскоп за 9 април

ОВЕН

Събота не е осо­бе­но при­я­тен ден, още по­ве­че че сте зас­т­ра­ше­ни с кон­ф­лик­ти. Има­те шанс за ма­те­ри­а­л­ни при­хо­ди, но ще ви кос­т­ват мно­го нер­ви. Бъ­де­те въз­дър­жа­ни, за да си спес­ти­те га­фо­ве и греш­ки. Де­нят е мно­го спо­луч­лив за про­фе­си­о­нал­на ре­а­ли­за­ция.  Кон­так­ти­те са мно­го пол­зот­вор­ни.

ТЕЛЕЦ

Наб­лю­да­ват се при­я­т­ни но­вос­ти, важ­но е да сте на­ход­чи­ви и ини­ци­а­тив­ни. Пла­нет­ни­те по­зи­ции ще ви по­мог­нат да раз­бе­ре­те не­що важ­но и ук­ри­ва­но до то­зи мо­мент, от ко­е­то бих­те мог­ли да се въз­пол­з­ва­те. Об­с­то­я­тел­с­т­ва­та се раз­ви­ват във ва­ша пол­за, сти­га да не при­бър­з­ва­те и да не до­пус­ка­те греш­ки.

БЛИЗНАЦИ

Събота е дос­та емо­цио­на­лен ден и по­во­дът е из­вър­шва­щи­те се про­ме­ни в лич­ния жи­вот. Наб­лю­да­ват се въз­мож­нос­ти за съз­да­ва­не на се­мей­ство и по прин­цип днес ще ви вър­ви в се­мей­ни­те де­ла. Па­зе­те се оба­че от до­пус­ка­не на греш­ки с па­ри. Днес ще се уре­ди жи­ли­щен въп­рос.

РАК

Де­нят за­поч­ва с дос­та емо­ции, вни­ма­вай­те да не пра­ви­те греш­ки. Събота е тру­ден ден за про­фе­си­о­нал­ни­те де­ла, не са из­к­лю­че­ни и фи­нан­со­ви неп­ри­я­т­нос­ти. Един неп­ра­ви­лен ход мо­же да до­ве­де до за­гу­би, бъ­де­те пред­паз­ли­ви. По­тър­се­те под­к­ре­па в кон­так­ти­те. Там има­те ог­ро­мен къс­мет.

ЛЪВ

По­тис­на­ти сте и ка­то че ли най-го­ле­ми­те ви гри­жи са фи­нан­со­ви. Събота оба­че ще ви за­рад­ва с но­вос­ти и ни­що чуд­но да ви спо­хо­ди къс­ме­тът в то­ва от­но­ше­ние. В лич­ния ви жи­вот се из­вър­шват бла­гот­вор­ни тран­сфор­ма­ции. Кон­так­ти­те ще из­яснят ин­те­ре­су­ва­щи ви об­стоя­телс­тва. Из­бягвай­те кон­фрон­та­ции.

ДЕВА

Де­нят е с по­зи­тив­на ха­рак­те­рис­ти­ка. С при­я­т­ни емо­ции пос­ре­ща­те събота. Денят фик­си­ра ху­ба­ва про­мя­на и къс­мет в лич­ния жи­вот и в де­ло­во от­но­ше­ние. Ще ви вър­ви в лю­бов­та, ще се раз­к­ри­ят важ­ни за вас фак­то­ри, вли­я­ещи вър­ху ра­бо­та­та ви. Удов­лет­во­ре­ни сте от из­пъл­не­но же­ла­ние.

ВЕЗНИ

Събота е хар­мо­ни­чна за вас и ще хвър­ли свет­ли­на вър­ху ин­те­ре­су­ва­щи ви въп­ро­си. Не пре­неб­рег­вай­те мне­ни­е­то и пре­по­ръ­ки­те на по-опит­ни от вас хо­ра, още по­ве­че че са­ми­те вие сте зас­т­ра­ше­ни от до­пус­ка­не на греш­ки. Бъ­де­те ста­ра­тел­ни на ра­бот­но­то мяс­то, не про­я­вя­вай­те неб­реж­ност.

СКОРПИОН

От­к­ри­ват се въз­мож­нос­ти за осъ­щес­т­вя­ва­не на же­ла­ни тран­с­фор­ма­ции в де­ло­вия жи­вот, от­къ­де­то мо­же да очак­ва­те по­зи­тив­но от­ра­же­ние вър­ху бю­дже­та си. Събота е мно­го бла­гоп­ри­я­тен ден за кон­так­ти и пар­т­ньор­с­ка дей­ност. Въз­мож­но е да се по­чув­с­т­ва­те пре­да­де­ни от бли­зък чо­век.

СТРЕЛЕЦ

Де­нят но­си къс­мет, но ще пос­тиг­не­те по-доб­ри ре­зул­та­ти в де­ла­та си, ако сте го­то­ви на ня­кои мал­ки ком­п­ро­ми­си. Не е ло­шо да дейс­т­ва­те чрез пос­ред­ни­ци или в сът­руд­ни­чес­т­во с  дру­ги хо­ра. Звез­ди­те фик­си­рат ху­ба­ва про­мя­на от про­фе­си­о­на­лен ас­пект, ко­я­то се прид­ру­жа­ва от фи­нан­со­ви пос­тъп­ле­ния.

КОЗИРОГ

Събота е мно­го къ­мет­лийс­ки ден и не би тряб­ва­ло да ви ми­на­ват ло­ши мис­ли. Има­те въз­мож­нос­ти да по­доб­ри­те по­зи­ци­и­те си, да се хар­мо­ни­зи­рат се­мей­ни­те ви от­но­ше­ния, да осъ­щес­т­ви­те же­ла­но пъ­ту­ва­не. Вни­ма­вай­те в служ­ба­та си днес, до­пус­на­ти от вас греш­ки мо­же да ви кос­т­ват за­гу­би.

ВОДОЛЕЙ

По прин­цип съботата е с доб­ра ха­рак­те­рис­ти­ка, но емо­ци­о­нал­но­то ви със­то­я­ние мо­же да поп­ре­чи на бла­гоп­ри­я­т­но­то раз­ви­тие. Бъ­де­те вни­ма­тел­ни и пред­паз­ли­ви спря­мо до­пус­ка­не на греш­ки, осо­бе­но на ра­бот­но­то мяс­то. Ако сте въз­дър­жа­ни и из­бяг­ва­те раз­п­ра­вии, ще си спес­ти­те дос­та неп­ри­я­т­нос­ти.

РИБИ

Де­нят е нап­рег­нат и пред­раз­по­ла­га към до­пус­ка­не на греш­ки. Проб­ле­мът ве­ро­я­т­но е от лю­бов­но ес­тес­т­во, но ще пов­ли­яе зле вър­ху ра­бо­та­та ви. Не заб­ра­вяй­те при­я­те­ли­те, спо­де­ляй­те с тях ра­дос­ти­те и не­во­ли­те си. Днес е въз­мож­но да по­лу­чи­те при­я­т­ни съ­о­б­ще­ния и ще раз­ре­ши­те ня­ка­къв проб­лем.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене