«УМИРАЩ ТРУДНО» Автор: Анатолий Крим

IMG_4268ТЕЛЕВИЗИОННИ ВОДЕЩИ И АРТИСТИ В КОМЕДИЯ С ЧЕРЕН ХУМОР

След шеметната премиера в Studio 5, черната комедия „Умиращ трудно” се тръгва на гастроли из страната. На сцената отново ще изгрее звездният екип от ТВ водещи, за да ви покаже какво става:

– когато водката, колкото и качествена да е, се налива с лявата ръка и най-вече в безумно количество?

– как когато на жена ви, която от години си е една и съща, й се лепне някакъв мазник тя се превръща в секс бомба?

–  дали роднините и приятелите ви обичат или «обичат» да пият за ваша сметка ?

 

Отговорите на тези и други въпроси ще откриете във великолепната черна комедия на най-известният украински автор Анатолий Крим – «Умиращ трудно»

 

За реализацията на комедията режисьорът Георги Ангелов-Гоби е събрал нестандартен екип от актьори, шоумени и тв водещи. На сцената ще преживяват страсти без много размисли: Косьо Лунгов – „Срещу новините“ – БНТ, Станислава Ганчева– „Денсинг старс“и“Полет над ноща“, Енчо Данаилов- бате Енчо “Кой е по-по-най“,    Павел Владимиров – сутрешния блок на Нова ТВ,   и Петър Попов- екс«Атлас» – автор на хитове като «Кукла», «След нирвана» и много др.

 

В продължение на спектакъла разбираме, че животът, а и смърта, са забавни и могат да се «преживеят» с усмивка.

Черната комедия „Умиращ трудно” в Сандански

На 17 октомври 2014 г. в 19.00 ч. в Дома на културата плеяда известни  тв водещи и един певец ще представят на санданската общественост, към която в момента има засилен интерес спектакъла „Умиращ трудно” от украинския автор Анатолий Крим.

В ролята на веселата вдовица ще се превъплъти чаровната съпруга на Краси Радков Станислава Ганчева, която в последните години е и водеща на „Пирин Фолк” Сандански. Павел Владимиров  – водещ на сутрешен блок по една от националните телевизии също ще участва в постановката с ролята си на нахакания утешител. В комедията, изпълнена с черен хумор участие ще вземат още Косьо Лунгов, също телевизионен водещ, както и Петър Попов – бивш музикант в група „Атлас” и бате Енчо- любимецът на малки и големи.

Режисьор на комедията е Георги Ангелов – Гоби, а билетите ще бъдат пуснати в продажба от утре срещу Дома на културата.

 

 

 

 

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене