Комедията „Една седмица, не повече…“ гостува в Гоце Делчев

На 26 април 2022г. От 19:00часа в град Гоце Делчев гостува комедията „Една седмица, не повече (Истински лъжи)“. В постановката участват Йоана Буковска, Емил Марков и Димо Алексиев. Автор е Клеман Мишел, режисьор: Емил Марков, сценограф: Юлияна Войкова – Найман.

Не се изисква зелен сертификат за вход.

БИЛЕТИ: 16 и 18 лв.

КАСА: Дом на културата – 0899 963 939

Работно време: 9:00 – 18:00 часа

РЕЗЕРВАЦИИ: 0899 963 939; 0877 373 489

 

Да усложнява пределно прости житейски ситуации е основно свойство на човека. Но когато става дума за любов, никога не се знае как ще завърши всичко. В тази чудовищно смешна пиеса на Клеман Мишел един отегчен мъж иска да се раздели с половинката си, но не намира сили да й каже. Затова решава да потърси помощ от приятел. Ако вече сте се сетили, че приятелят ще се влюби в жената, прави сте. Но това е най-малкото, което може да очаквате.

Екипът на „Истински лъжи“ не носи отговорност, ако след представлението излезете тотално зашеметени от невъобразимите ситуации, в които ще изпаднат героите на Йоана Буковска, Димо Алексиев и Емил Марков.

Едно обаче е сигурно: когато един мъж пожелае толкова силно да се раздели с една жена, се случва нещо, което и самият той не е очаквал.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене