Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici“Вяра”

10 ромски босове от рода Гольовци и Ропотамци и аверът им топоператор Орлин Мирчев закопчани за търговия с гласове, кютендилци: пазарували са за Александър Методиев или Мая Манолова?!

10 ромски лидери от известния кюстендилски клан Гольовци и аверът им Орлин Мирчев от гетото бяха задържани, а домовете им обискирани в събота вечер преди деня на вота. В домовете им са намерени значителни суми пари. Обиските стават след публикация на вестник „Вяра” за търговия с гласове от 21 август, когато затворници информираха, че заключеният в бобовдолския затвор Славчо Игов от клана Гольовци има голям авторитет в ромската махала на Кюстендил и той дирижира за кого да гласуват събратята му.

 

На мача „Марек” – „Левски” избухна война: Сини ултраси разкървавиха главите на 7 дупничани с камъни и бутилки, върл фен на „Марек” се брани с 5-метрова дъска от разюздените столичани, жандармерия с щитове и каски успокои страстите

7 дупничани се прибраха с цицини по главите след мача „Марек” – „Левски” на стадион „Бончук”. Те пострадаха след удари с камъни, бутилки и строшени седалки. Разгорещената схватка бе подсилена от гармежите на бомбички и ракети, които излетяха от ръцете на сини ултраси. Мелето започна в средата на първото полувреме. Фенове на „Левски”, намиращи се зад сектор „Слънчев бряг”, започнаха да замерят с камъни и бутилки привърженици на „Марек” в гръб.

 

Полицаи от РУП-Дупница заставиха репортер на „Вяра” да трие снимки, разкриващи чудовищни нарушения, със злобни закани: Давай апарата, караме те в управлението

Двама полицаи от РУП-Дупница, които отказаха да се представят, заставиха журналист на вестник „Вяра” да трие снимки от фотоапарата си. Вчера около 14,00 часа репортерката Юлияна Колчакова беше заплашена с арест, ще ви закараме в управлението, ако не дадете фотоапарата. Двамата униформени заклещиха като в сандвич репортера за това, че се опита да снима шофьор, който малко преди това бе ударил с колата си жена от ромски произход, отишла да гласува в ПГ „Акад. Сергей Павлович Корольов” (Механото).

 

Дупничанинът Георги Иванчев, повалил 3 ченгета в Слънчев бряг, смъкна 10 кг в ареста, получи и тикове

Дупничанинът Георги Иванчев, който наби цивилни полицаи в Слънчев бряг, за да защити гаджето си, е отслабнал с 10 кг в ареста, оплака се той. Освен че е свалил голяма част от килограмите си, има тик на очите – било от осветлението зад решетките и стреса, който изживял, предполага Иванчев.

 

Братя Галеви се заровиха в подземна „спалня” за 5 млн. долара в Абу Даби

Изчезналите дупнишки бизнесмени Братя Галеви буквално потънаха вдън земя. Последната клюка е, че Пламен Галев и Ангел Христов обитават зверски охраняван бункер за 5 млн. долара в Абу Даби. Укритието им се намира под баровската им къща в арабското емирство и двамата нощуват задължително в него. Укрепеното място дава свръхзащита, включително и от бомбени нападения. Бункерът е проектиран така, че да издържи и на редица други форми на агресивен натиск.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене