Дневен хороскоп за 1 април

Овен

Това е ден, в който да покажете, че можете да бъдете различни – т.е. по-сдържани и търпеливи. Това ви държане ще бъде възнаградено.

Телец

Този петък няма да ви е лесно да устоите на множеството изкушения. Преди да се втурнете към тях помислете за последиците.

Близнаци

През този ден обръщайте внимание на всяко свое действие, дори дреболиите може да имат сериозни последици. Най-добре се заемете с творчество.

Рак

Няма нищо лошо в това, ако не ви се излиза навън. Щом имате интересна книга – предпочетете нейната компания.

Лъв

През този ден не казвайте голяма дума. Най-добре бъдете наблюдателни и изчакайте развитието на ситуацията, а после действайте.

Дева

През този ден не правете големи планове. Така няма да се разочаровате от деня, който е предназначен за спокойствие.

Везни

Днес може да се чувствате уморени. Не предприемайте пътувания, дълги разходки. Въпреки желанието ви, може да не ви стигнат силите. Не се претоварвайте с работа.

Скорпион

През този ден късметът ще ви се усмихне. Основните ви желания ще бъдат изпълнени. Очаква ви незабравима вечер.

Стрелец

През този ден не разчитайте на това да се разберете с някого, дори ако видимо има съгласие. Може да изникнат непредвидени обстоятелства, които да променят ситуацията и решенията на другите.

Козирог

Този петък е подходящ ден за пазаруване на неща, които отдавна сте планирали да придобиете. Харчете само за най-необходимото.

Водолей

Това е ден, в който да не прекалявате с активността. Най-добре прекарайте деня с книга в леглото или просто изгледайте някой филм.

Риби

През този ден ще бъдете изключително импулсивни и нетърпеливи. Това може да ви създаде сериозни проблеми – опитайте се да се владеете.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене