Благоевград осъмна с транспарант ЦСКА зове к.р за БФС (18+)

Благоевград осъмна с транспарант ЦСКА зове к.р за БФС. Транспаранта бе поставен малко преди 7:00 часа тази сутрин на моста, който свързва кв.Струмско и кв. Еленово на областния град.

Транспаранти срещу Борислав Михайлов и Българския футболен съюз се появиха на мостостовете над Главен път Е-79 край Благоевград, както и на ключови места и в столицата. Снимки с транспарантите се появиха на фейсбук страницата на фенската организация на ЦСКА – „Offenders“.

Група фенове на „червените“ също така се снимаха с транспарант пред сградата на БФС в Бояна, като дори запалиха факли. Транспарантите с надпис „Вън Перуката от БФС“ се появиха в навечерието на готвения от „червените“ фенове масов протест срещу управниците на родния футбол.

Част от феновете на ЦСКА се включват в палатков лагер пред футболната ни централа, ясно заемайки позиция на страната на Димитър Бербатов и търсената от него промяна в управлението на футбола.

„Ври и кипи“ на фейсбук страницата на фенската организация на ЦСКА – „Offenders“, които апелират за Национален протест срещу управлението на Борислав Михайлов

Публикуваме без редакторска намеса!

Призоваваме всеки един от вас, останалите, без значение на кой отбор е фен, да заповяда от 17:00 ч. пред централата в Бояна. Дойде време да покажем и нагледно на господата, че не са желани повече нито секунда!

Свобода за българския футбол!

Благоевград осъмна с транспарант ЦСКА зове к.р за БФС снимка 1

Благоевград осъмна с транспарант ЦСКА зове к.р за БФС снимка 2

Благоевград осъмна с транспарант ЦСКА зове к.р за БФС снимка 3

Благоевград осъмна с транспарант ЦСКА зове к.р за БФС снимка 4

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене