Арестуваха за лихварство съпруга на шефката на Агенцията за социално подпомагане в Бобов дол

Задържаха за лихварство съпруга на директорката на Агенция за социално подпомагане в Бобов дол Весела  Кръстева – Мартин Алексов, и неговият приятел Кристиян Колев, известен като Трите хикса. Двамата са арестувани при спецакция на ОДМВР – Кюстендил вчера преди обяд в близост до неработещите казани за изваряване на ракия в миньорския град. Те са освидетелствани от лекари в Спешен център – Бобов дол, преди да бъдат закарани в ареста. За случая е уведомена Окръжна прокуратура – Кюстендил.

Арестуваха за лихварство съпруга на шефката на Агенцията за социално подпомагане в Бобов дол

В Бобов дол е пристигнала криминалистична лаборатория от Кюстендил, в която на място са изследвани отпечатъци от ръцете им. В домовете на двамата задържани са извършени обиски. Източници от полицията съобщиха, че срещу двамата е имало жалби от лица от Радомир и Бобов дол, че са притискани да си плащат заемите, които те им давали.

Коментира се, че М. Алексов има автокъща в Перник. Той  и съпругата му карали скъпи автомобили – Алексов БМВ Х5, а Весела Кръстева ходела на работа с БМВ, серия 7. Преди време Алексов е задържан за побои.

Кристиян Колев работи в охранителна фирма в Бобов дол.

Пред репортер на “Струма” фолкпевецът от Бобов дол Борис Дали заяви: “Познавам и двамата. Те са ми съседи. Живеем къща до къща. Добри момчета са. Не знам да се занимават с лихварство. Кр. Колев участва в клип на моя песен”.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА/в.Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене