Убиец от Катунци е обесилият се в Благоевгреад!

Млад мъж се обеси в психиатрично отделение в Благоевград. Мъжът е бил настанен преди дни в тежко състояние, направил е бесилка от чаршафите и е бил открит полумъртъв от персонала. Извикани са реаниматори, но за съжаление било късно. Полиция проверява инцидента. От свои източници Топ Преса разбра, че обесения е Крум Митичев от Катунци. Преди време той участва в сбиване пред селската кръчма в село Катунци и случаят завърши с нелепата смърт на млад мъж. Фаталният инцидент, при който е починал 38-г. Любен Шарков, е станал малко преди полунощ срещу Йордановден тази година на улицата пред заведението на Йордан Гроздилов. Любен е бил в компания с Крум Митичев. През целия ден преди големия християнски празник Богоявление те се черпели в заведението на Гроздилов, което се намира в долния край на селото, в посока пътя за с. Пиперица. На два пъти са били разтървавани от групата, с която били на една маса, след като влизали в остър спор. На няколко пъти и собственикът на заведението се опитвал да ги разтърве. След това Любен Шарков излязъл пред заведението на улицата. Крум се нахвърлил срещу него и го хванал за гушата… Гроздилов, който станал свидетел на сблъсъка, се върнал в заведението да помоли и други хора да излязат да ги разтърват. Когато пак излязъл отвън, видял как Любен се е свлякъл на земята. От силния удар си бил глътнал езика. Крум се опитал да му помогне, като му извади езика, но не успял. Правил му изкуствено дишане, масажи на сърцето, но без резултат.

Подаден е сигнал на тел. 112, след близо половин час е пристигнал екип на Спешна помощ от Сандански, но те само констатирали смъртта на младия мъж. С линейка е транспортиран до болницата в Сандански, за да му бъде направена аутопсия.

Впоследствие стана известно, че Любен Шарков е починал от задушаване вследствие на гълтане на езика. Младият мъж, който работел във ВЕЦ-а край Катунци, е семеен, съпругата му работи в шивашка фирма в Сандански. Баща му е параджията в основното училище в с. Катунци Красимир Шарков.

Вестта за трагичния инцидент потресе жителите на Катунци. Следсвието след инцидента прати Митичев в психиатрията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене