Общинският съветник и екскмет д-р Пл. Соколов хвърли „бомбата” на заседанието на ОбС – Дупница: Бях свидетел срещу Бойко Борисов, местни гербери ме заплашиха…

Общинският съветник и екскмет на Дупница д-р Пламен Соколов хвърли „бомба” в края на заседанието на ОбС в Дупница вчера. Той заяви пред общинските съветници: „През месец ноември бях свидетел по дело срещу бившия премиер Бойко Борисов. Там присъстваха пиарът му Севда Арнаудова и съпругът й. След това получих заплахи от местни гербери. Служител на полицията е питал сина ми: „Къде е баща ти?”.

Моят род не е от преселници. Корените ми са от Дупница и много добре знаят къде живея. Преди време се полагаше асфалт на улицата, на която живея. Попитах работниците дали може да сложат 5 кв.м асфалт пред дома ми, като ще си заплатя за услугата. Работниците ми казаха: „Питай Тоци”. Кой е Тоци да дава съгласие дали да се асфалтира пред дома ми, или не. Питам по каква линия Тоци дава разрешение къде да се асфалтира?”, попита д-р Пл. Соколов. /Той визира задържания за лихварство и рекет приближен до Братя Галеви Апостол Чакалов-Тоци/.

Д-р Пл. Соколов заяви още: „Днешното заседание на ОбС е далавера, кучета и роми. Такива докладни разглеждахме днес, за продажбата на 8 общински апартамента, участие на общината в сдружение на общини, за общински приюти за кучета и проект за ромите. За войната в Украйна, бежанците и нарастващата инфлация конкретно в Дупница никой не обели дума. Това ли са актуалните проблеми на общината?”, попита д-р Пл. Соколов.

Той попита кмета на общината М. Чимев  и защо 6 м. се ремонтира улицата до старите гробища в града и отправи обвинения срещу него, че фирмата изпълнител на обекта не плаща наем за общинското място, върху което се стопанисва техниката.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене