Грозен скандал за жена зрее между Гошо Боеца и шефа на АКФ Николай Стайков

Противни крамоли се носят от бордея на “борците срещу корупцията”, докладваха омерзени бивши симпатизанти на БОЕЦ и АКФ. Заплахи за побой, тайни записи и секс-компромати се размятали на поразия, а Георги Георгиев все по-дълбоко затъвал в кокаинова зависимост и любовта мъка, докладват информаторите ни.

Откакто се обявиха за победители, босовете на двете НПО-та са се отдали на разврат и интриги, харчейки парите на сенчестите си спонсори от Сърбия и Дубай. Докато сформирали “общ предизборен фронт срещу корупцията”, Жоро Боеца и дасната ръка на Иво Прокопиев – Николай Стайков се оказали баджанаци. Засечката станала в кревата на Весислава Танчева – комуникационен експерт, активист на БОЕЦ и ПР-ка на проваления кандидат-президент Лозан Панов.

Въпреки масивната си стага и мъжествено телосложение, Танчева била истинска ненаситница в секса и според злите езици е ощетала креватите на цяла плеяда журналисти, тв-водещи и фотографи. Тя е една от най-дейните участници във всички протести на БОЕЦ и самият Георги я определял като незаменима. Общата кауза и болестта на съпругата на Георгиев ги сближила, а състрадателната Весислава използвала сушата в семейното му ложе за да предложи загорялото си тяло. Така антикорупционната кауза прераснала в извратен секс ако вярваме на хвалбите й. Тя определяла наглед смотания Георги като истински видински нерез, ненаситен за ласките й.

Страстта им се разгоряла с най-голяма сила по време на летните антиправителствени протести през 2020 г. Двамата се отдавали на страстта си почти всяка нощ в палатките на Орлов Мост, което обяснявало защо Танчева се явявала дни наред пред камерите в едно и също мърляво облекло. Просто от много креватни занимания не й оставала сгода да отскочи до баровския си мезонет на пъпа на София да си сложи нов кат дрехи.

Освен да обслужва плътските щения на шефа си, Танчева поела целия мениджмънт на БОЕЦ. В нейните ръце попаднала касата с тлъсти дарения от Васил Божков, както и всички онлайн канали за комуникация на НПО-то. Накратко тя въртяла дейността на организацията и се хвалела, че властите не могат с пръст да я пипнат защото зад нея стояли влиятелни еврейски фигури, близки до МОСАД. Което може би не е само плод на богатата й фантазия, т.к тя никога не е попадала в полезрението на родните служби.

Използвайки връзките на Жоро Боеца с дубайския невъзвращенец Васил Божков, тя си уредила да бъде официален ПР редом с фаворитката на Черепа Ивет Добромирова в предизборната кампания на Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе. Това бил повратен момент в интимната й биография, защото в качеството си на имиджмейкър на екссъдия номер 1, тя започнала серия служебни срещи с шефа на Антикорупционния фонд Николай Стайков. Целта била да убеди лобито на Прокопиев да отгеглят подкрепата си за ген. Радев и да минат на страната на Панов. От дума на дума, между Весислава и Николай Стайков прехвърчали еротични искри и двамата бързо се озовали в хоризонтално положение още преди официалния старт на кампанията.

Рандевутата им зачестили, а Танчева си дала сметка, че лустросаният Стайков е къде къде по-добра партия от неугледния провинциалист Георги. Без особени скрупули застаряващата бръмчалка съобщила на шефа си за креватната забежка, изтъквайки че тя ще осигури сума ти десни гласове. Вместо да оцени жертвоготовността й, Георгиев изпаднал в дива ярост и само едрото тяло на Танчева я спасило от физическо посегателство. За да теши мъката си, Георгиев започнал да посяга все по-често към чашката. Не рядко провеждал “оперативни срещи” и с нарко дилърите на Черепа от София-Запад, които освен с ценна информация от улицата снабдявали Жоро с бели прахообразни вещества за да теши любовната мъка.

Зависимостта към “белото” отключила знерска параноя у шефа на БОЕЦ, а развътеният му водък чертаел все по-налудничави сценарии, които охотно разпространявал пред безкритичните и симпатизиращи му медии. Сексуалната суша пък отключила неподозирана хиперактивност под формата на посещения в парламента, тв-изяви и ежедневни сигнали до подти и чужди институции. Целта му била да засенчи разкритията на Антикорупционния фонд и са покаже на възлюбената си Весислава, че той е по-перспективният кандидат за кревата й. Танчева с нескрита женска суета оставяла двамата ренолюционер-баджанаци да си го мерят докато тя диплела пачки, осребрявайки конфиденциалната информация, която и двамата й давали.

Източник: bnews.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене