Благоевградчани обраха наградите на Сode fashion!

Топ манекенката Симона Назърова, модно студио и водещата на шоуто Алекс Богданска баха отличени като модни диктатори на страната през 2022 г.

Красивият модел от Благоевград Симона Назърова спечели наградата за най-добре облечената дама на ежегодните награди на Сode fashion. Тя бе облечена в костюм на благоевградско модно студио, което бе обявено за най-добър бранд висша мода за 2022 г.

24-годишната синеока блондинка, която всъщност израства в с. Полето, община Симитли, бе открита преди няколко години за сцената от Жени Калканджиева и е една от най-често сниманите манекенки на агенцията й. Когато не е на ревюта, пък Симона разбива всички клишета за манекенките, като прави… бутикови торти по поръчка. Сладкарството всъщност е голямата й страст, родена в кухнята на баба, развита по рецепти от интернет, усъвършенствана на една бригада в САЩ, където научава тайната на перфектните глазури, и е в основата на голямата й мечта – да открие в Благоевград малка сладкарничка, в която сама да свещенодейства в кухнята. Преди време участва в атрактивна сватба с народни носии в с. Брежани.

Явно благодарение на гена, който й позволява без ограничения да дегустира собствените си кулинарни шедьоври, на шоуто Симона изглеждаше превъзходно в стилна бяла рокля от пера и тюл.

Изненадващо и за самата нея, благоевградската красавица Алекс Богданска, която бе водещ на шоуто, също отнесе една от наградите – Trendsetter Жена за 2021 , заради изявите й в социалните мрежи и хилядите момичета, които я следват и съобразяват стила си с налаганите от нея тенденции.

Шоуто мина под знака на стила „Гетсби” и 20-те години в Америка на миналия век, а сред отличените бяха Азис , който си тръгна със статуетка  „Моден диктатор през годините”, Евгения Живкова – с приз за „Цялостен принос към българската модна сцена“, и др.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

struma.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене