Деловодителка оглави МГЕРБ в Петрич

Деловодителка оглави МГЕРБ в Петрич, била изненадана от ареста по тъмно на Борисов, но вярва, че е невинен

Младата деловодителка в Професионалната гимназия по икономика и туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ в Петрич Тони Чаушева оглави структурата на МГЕРБ в общината. Тя бе избрана с пълно мнозинство на проведеното отчетно-изборно събрание, на което досегашният председател Атанас Ячков си направи отвод. Чаушева ще работи заедно с новоизбрания секретар Анастасия Ангелова, с която вече си поставиха първата задача – увеличаване на младежката структура на партията в южната община. В момента тя е 20-членна, но всички са изключително активни.

Няколко часа по-късно арестът на Бойко Борисов в София промени дневния ред на структурата и младежите грабнаха телефоните, за да могат хората без служебни ангажименти в петък да се организират за масовия протест в столицата, на който бяха призовани от партийния елит на ГЕРБ.

Отчетно-изборното събрание

„Поне за мен арестът бе неочакван, както и избраното вечерно време за акцията, което не е „ок“, коментира пред „Струма“ Т. Чаушева. Самата тя била виждала Борисов няколко пъти – засичали се по семинари, предполага, че той не знае името й, но е убедена в невинността му и че компетентните органи ще потвърдят това.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

struma.bg

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене