Конкурсът е предрешен както тя се хвали пред нейни приятели. Именно затова тя е почерпила в луксозна механа в гр Банско , където е платила тлъста сума от порядъка над 1000 лв за "бъдещото си назначение".

ЕКСКЛУЗИВНО В ТОП ПРЕСА! Ето коя дама ще е новият шеф за прилагане на схеми в ДФЗ -Благоевград! Тя вече черпи за назначението!

Доказателства колко коретнен е Велев

Доказателства колко коретнен е Велев

Боряна Велева от Блогоевград е новата и сигурна кандидатура за началник отдел за прилагане на схеми и мерки за подпомагане в ДФЗ в областна дирекция Благоевград, това научи Топ Преса от свои отлично осведомени източници в министерството.

Мъжа на новата шефса е на хранилката

Мъжа на новата шефса е на хранилката

Конкурсът е предрешен както тя се хвали пред нейни приятели. Именно затова тя е почерпила в луксозна механа в гр Банско , където е платила тлъста сума от порядъка над 1000 лв за „бъдещото си назначение“. Нейни роднини са разследвани от прокуратурата за злоупотреби в ДФЗ където тя именно обработвала и подписвала документите, но въпреки това в министерството са я приели за „чист експерт“ и и гласят удобно столче с власт на което тя да седне. Бащата на Боряна е бивш полицай в Блгагоевград и сега се води щастлив пенсионер. В МЗ има множество входирани сигнали защото с него. Боряна Велева е свързана с роднини който са одобрени по различни схеми и мерки и това не пречи да и се даде пост. Въпреки сигналите вътрешния инспекторат на ДФЗ не извършва проверки вероятно умишлено, казват ни вътрешни хора от местната институция. Мъжа и Веселин Велев който е бивш служител на БАБХ Благоевград е изгонен за злоупотреби станал производител на пчели майки но от справка по форумите си личи е лъгал и има много недоволни клиенти. Според запознати върти бизнеса за да взема субсидии през жена си. Предлага пчели на бенефициенти който кандидатстват при жена му за финансиране. Закупуването на пчелни майки от него гарантирал за сигорно одобрение тъй като това зависело от жена му. Задължително след одобрение на парите е получавал процент от проекта. Именно Боряна Велева е препоръчена от изгонената вече от отдела Елена Ташкова и Росен Коцев новия главен секретар на фонда. Защо се допуска това?

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене