Задкулисие на което от днес Икономов е слуга. Той е елиминиран от политическата сцена. Защо ли? Защото вече е оцапан.

Топ Преса обърна мача в политическата обстановка на Банско! Геоорги Икономов – елиминиран!

„Нямам апетити към кметския пост в Банско, нека всички страхливци спят спокойно.“, това коментира за фейк медия част от сайтове с едно име екскметът на курорта Георги Икономов. 

На 21 януари тази година медията ни излезе със дописка свързана с това, че бивши кметове на общини в югозапада се готвят отново за битка за кметскиа стол. Във въпросната дописка излезе следната информация: „Банско е най – знаковият пример. Имаме сериозни основания да смятаме, че настоящият общински съветник и бивш кмет на града от ПП ГЕРБ – Георги Икономов ще атакува мястото на градоначалник, а подкрепа ще търси от няколко политически формации…“ Повече от два месеца след тази публикация – по темата нищо. До днес. Когато разкриваме топлите връзки на Икономов с кумецът му Даутов и бизнес в Италия и въртенето на едни пари от негови хора. Същия изплува от медийна нелегалност и пред маргинална дупнишка журналистка взел да плюе и да се обяснява, че няма да се кандидатира за кмет на града.

Хората които били „поръчали“ статията се страхували от това, твърди Икономов. Кой е поръчал статията и разследването, това е въпрсът? Ами най – логично да е Костадин Дурчев човекът на Мая Маналова в Банско, но още явяващ се като лидер на БСП. Или бившият председател на ОБС – Банско – Колчагов. Те имат интерес хем Икономов да е с тях, щото имал все още някакви 200 – 300 гласа, хем да не е кандидат за да могат тихомълком да издигнат свой. Ако не и Дурчов. Така, че локигата показва, че ако е изпълнила поръчка Топ Преса на някого то ще е на задкулисието – Дурчов -Колчагов. Задкулисие на което от днес Икономов е слуга. Той е елиминиран от политическата сцена. Защо ли? Защото вече е оцапан. За това не си и и замълча, както винаги прави. Защото вече няма какво да губи…

Следва продължение….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене