Дневен хороскоп за 16 март

Овен

Тази сряда стойте далеч от прекалено интересните истории. В един момент те могат да се превърнат в неприятна интрига с лош край.

Телец

През този ден не искайте повече, отколкото имате. Това не е подходящият момент да жадувате богатство, а да се отдадете на смирение.

Близнаци

През този ден не обещавайте велики неща. Възможно е дори и най-малките неща да ви костват огромни усилия след време.

Рак

Това е ден, в който да си угодите повече, отколкото сте го правили в последно време. Понякога трябва да поглезим душата си.

Лъв

През този ден ще ви се наложи да отстъпите. Това съвсем не е трагедия, както може би ще ви се струва. Дори ще спечелите от тази постъпка.

Дева

През този ден не съдете по външния вид. Някой може да е имал трудна сутрин. Може да се случи на всеки, дори и на вас.

Везни

Тази сряда някой ще се опита да ви увери, че дадена ситуация се развива добре. Хубаво е да се убедите сами дали това е истина или не.

Скорпион

Това е ден, в който да не изневерявате на принципите и убежденията си. Вървете смело напред към изпълнението на целите ви.

Стрелец

Сега е моментът да направите първата крачка от нов проекти, който замисляте отдавна. Всички ваши начинания сега ще имат успех.

Козирог

През този ден не отказвайте помощ, ако ви бъде поискана. Много е важно да бъдете съпричастни към близките ви.

Водолей

Денят е успешен за всякакви дейности, свързани с повишаването на доходите ви. Позволени са обмислени и разумни рискове.

Риби

Това е ден, в който ще обръщате внимание дори на най-малкия детайл. Понякога това е добре, но внимавайте да не вманиачите в дреболиите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене